Премиера: Богомил от X Factor – „Тялото ти в ритъм“, видео

Финалистът от Х Factor Богомил с премиера на видеоклип към новия си летен хит „Тялото ти в ритъм”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=1tJ_GClyjvI

Още с представянето си за първи път на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в края на май тази година „Тялото Ти В Ритъм” предизвика шумното одобрение на публиката и вълна от положителни отзиви в интернет. Сега вече изпълнителят е готов и с много свежото видео, което залага изцяло на модерните технологии. Светлина и цвят са основата на концепцията на видеото, чийто режисьор е Радостин Събев – Шошо. Специално за заснемането на клипа в студиото са събрани последните новости в специалните ефекти – 3D мапинг, най-новата генерация пълноцветни лазери и LED екрани с висока резолюция.

Видеото е заснето във филмово студио UFO, с помощта на екипи на Joker Media, MP-Studio и Квант България. Оператор на видето е Стефан Геков, а ефектните акробатични изпълнения, които се съчетават с атрактивен боди мапинг са на световноизвестната ни акробатка Галина Войнова.

Цялостната визия на Богомил и танцьорите от Makosa Nostra е дело на дизайнерския тандем на Студио 2-те. Модерността на хореографията и стилът на артиста са допълнително подчертани от специалния модел светлоотразяващи кецове NIKE AIR MAX 90, както и от дизайнерския модел джинси GAS Carrot Jeans на магазини Fusion.

Песента, която излиза в каталога на лейбъла Вирджиния Рекърдс отново е дело на екипа немски композитори, който стоеше и зад супер успешния дебютен сингъл на Богомил – „Спри”. Текстът на парчето е на Здравко 3-ко от хип-хоп формацията Touch Down.  Песента е записана в студио Хит Хауз под вещото ръководство на Емо Бояджиев, а финалният микс е дело на авторския тандем от немското студио Milk Music.