Премиери на National Geographic Channel

Ново от National Geographic Channel – април 2014

Прекрасният нов свят (6×60)
от 2 април, в сряда, от 21:00 часа
премиера

В този забележителен сериал проф. Стивън Хокинг и един динамичен екип от специалисти се отправят на мисия, за да проучат най-новите постижения на науката и използват опита и познанията, които трупат, за да си представят как би изглеждал светът в бъдещето.

Ужас в небето (4×60)
от 10 април, в четвъртък, от 22:00 часа
премиера

Авиационният инженер Брендан Уокър демонстрира на практика научните причини за впечатляващи и страховити самолетни инциденти, които едва не завършват фатално, използвайки действителни видео и аудио записи. Хората летят все по-често и всяка злополука, избегната на косъм, ни показва колко близо сме до катастрофата, всеки път щом се качим на борда.

Сервиз SOS (10×60)
от 4 април, в петък, от 21:00 часа
премиера на новия сезон

Втори сезон: Двама изкусни механици, една седмица и 10 000 лири за ремонт, който ще се превърне в изненадата на нечий живот. Добре дошли в „Сервиз SOS”.

Ретро гараж (9×60)
от 4 април, в петък, от 22:00 часа
премиера

Включете на скорост за един щур сезон с много страхотни коли.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ

Загадките на Исус
от 19 април, в събота, от 21:00 часа
премиера

Исус Христос е една от най-известните личности в историята на човечеството. Той е в основата на вярата на милиони християни по целия свят, а разказът за него е предоставил материал за хиляди книги и филми. Но евангелистите не разкриват много за живота му, а дори основни събития като Рождеството, чудесата на Исус и дори разпъването на кръста са били адаптирани, украсявани и пренаписвани в продължение на стотици години. „Загадките на Исус” ще разгледа отново съдбоносните елементи от историята му и ще постави под въпрос някои основни съвременни схващания, разкривайки удивителни и дори шокиращи подробности от живота и службата му.

В търсене на бостънските бомбардировачи
от 15 април, във вторник, от 21:00 часа
премиера

В 14:49 часа на 15-ти април две бомби се взривяват в центъра на Бостън, до финалната линия на градския маратон. Трима души загиват, а 282-ма са ранени в най-тежката терористична атака в САЩ от 11-ти септември досега. Това е разказ за едно ужасяващо събитие, което разтърси целите Съединени щати и за 96-те часа след атентата, в които най-голямото преследване в американската история се разви като холивудски трилър.