Премиери по Extreme Sports Channel – алпинисти, каубои и още!

Extreme Sports Channel – 12/2011

НОВ СЕЗОН: PINKS – Lose the race, lose your ride!
4 сезон – от 3 декември, всеки уикенд, 18:00 и 22:10

Използвайки правилата на класическо драг състезание, както е представено във филмите „Бунтовник без кауза“ и „Брилянтин“, „PINKS“ изправя един срещу друг състезателите в една изключително рискована битка, в която победителят печели всичко!

Гледайте как напрежението си надига и как колите летят в тази динамична поредица с водещ Рич Кристенсън, която обикаля из САЩ.

Правилата са прости – две коли се появяват на пистата, заемат позиции, флагът се спуска и първият, който измине 400 метра, печели. С такъв голям залог страстите на шофьорите се нагорещяват колкото двигателите, когато са изправени пред риска да изгубят возилото си!

Конкуренцията е жестока. Състезанията са истински. Емоциите и страстите се разгарят. И победеният се прибира у дома.

PINKS: Губиш състезанието. Губиш возилото си.
НОВ СЕЗОН: Blood, Sweat & Gears
3 сезон – от 14 декември, всяка сряда и четвъртък, 17:10

Всяка седмица „Blood, Sweat and Gears“ отвежда зрителите на зашеметяващо пътуване през света на мотокрос, супермото и ендуро, запознавайки ни със състезателите и разкривайки всички любопитни подробности зад кулисите.

Хвърляйки светлина върху заредения с адреналин екшън чрез кадри от състезания, интервюта и документални откъси, предаването представя напрегнатото действие от престижни шампионати и специални събития, разкривайки вълненията и уменията в състезанията по Супер Х, Мото Х, АТВ, Грастрак и Ендуро.

Офроуд мотокрос феновете не трябва да изпускат това предаване за нищо на света.

НОВИ ЕПИЗОДИ: Ed’s Up
1 сезон – от 11 декември, всяка неделя, двойни епизоди, 21:20

Ед Робъртсън, основател на канадската алтернативна рок група „Barenaked Ladies” ще изпробва какво е да имаш истинска професия.

В началото на всеки епизод Ед ще получава нови координати и ще пилотира собствения си самолет до определената дестинация в Канада, за да научи какво му предстои. Всяко ново място означава нов шеф и тежка работа, които поп певецът трябва да изтърпи – това може да е чистене на болници, работа на каменоломна или поддръжка на железопътни линии.

В първия епизод певецът открива, че трябва да се изяви като работник в ранчо за няколко дни, което включва и уроци по родео! Няма място за грешки, когато само няколко ездачи трябва да водят 300 животни.

Следващата задача на Ед е да работи в заваръчен цех, където го очаква цял ден на заваряване, рязане и шлифоване. Рок звездата е по-добре да внимава или може да изгуби някой пръст!

„Ed’s Up” е просто „работа от 9 до 5”, но за Ед всяка нова професия е истинско приключение и незабравимо преживяване, което се случва веднъж в живота.

НОВ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ: Core
To the heart of rock climbing
24 декември, събота, 17:10 и 21:20

Нищо не е по-вълнуващо от изучаването на ново място. Катерачите са го установили отдавна и затова пътуват изключително много, за да откриват нови райони, където да изпитват възможностите си на различни видове скали.

Изкачването на скали възнаграждава онези с креативен подход към предизвикателствата, които им поднася природата. Филмът е за алпинистите, които постигат цели, за които повечето хора само мечтаят, и за търсенето им на нови полета за изява.

Филмът е спиращо дъха потапяне в природните пейзажи по света и в начина на живот, определящи катеренето, което се е превърнало в новата мания на градската култура.

НОВ СЕЗОН: Cowboy U
3 сезон – от 28 декември, всяка сряда, 21:20

Градски каубои изживяват приключението на живота си с „Cowboy U“.

Професионалните каубои Роко Уочман и Джъд Лефю, и техният екип от опитни специалисти се опитват да научат група хора от града на каубойския начин на живот само за три седмици.

Заснети на фона на красивата природа близо до Роки Маунтийнс, Роко и Джъд тренират състезателите в интензивен каубойски лагер.

Осемте участници, чиито професии варират от помощник треньор на отбора по футбол на университета Джон Хопкинс до баща-домакиня, се изправят пред всекидневни препятствия и физически изпитания в опита си да се превърнат в истински каубои.

 
По темата: