Премиерите на Discovery Channel, Animal Planet и TLC

TLC ще ни изненада с вълнуващи епизоди от любими предавания и дългоочаквани премиери.

На 30 юни (петък) от 17:00 ч. поредицата „Супердомове” продължава с епизода „Добър живот”. Ако сте се питали кой купува и продава най-скъпите имоти в света, поредицата ви даде верния отговор. Ще се запознаем с бизнеса на водещата компания за недвижими имоти в света – Сотеби’с Интернешънъл Реалти. Ще отидем в най-скъпите домове в света и ще разберем каква е цената на лукса.

В месеца на баловете TLC представя поредицата „Кралиците на бала”. На 1 юни (неделя) от 20:00 ч. третият епизод представя Модния експерт Бри, фризьора Глен и гримьора Гари, които помагат на момичета от цяла Великобритания да се подготвят за вечерта на абитуриентския бал. В края на серията ще разберем коя ще бъде кралицата на бала?

На 5 юни (четвъртък) от 17:00 ч. сладкото състезание по TLC продължава със “Следващият велик сладкар: 3-2-1-Взрив!”. Напрежението се покачва, тъй като състезателите трябва да създадат торта с космическа тематика за шестия рожден ден на Бъди-младши. Сестрата на Бъди Грейс и жена му Лиса са съдии.

 Discovery Channel Ви е приготвил вълнуваща смесица от премиери.

На 30 май от 21:00 ч. Discovery Channel продължава да изследва човешкото тяло с поредицата „Човешкото тяло: Невероятната машина”. В епизодът „Мозъкът” учените обясняват процесите на най-сложния човешки орган и как той се превръща е център на познание и склад за първичните ни инстинкти. Научаваме как той ни контролира и защо може да причини проблеми ако прегрее или се преумори.

На 31 май от 16:00 ч. Discovery Channel продължава с втори епизод на поредицата „Проект „Световно първенство”. Надникваме зад кулисите на строежа на високотехнологичната „Арена Коринтиънс“ – проект, за които се използват неизпробвани досега технологии. В рамките на поредицата Проект „Световно първенство телевизионният канал ще излъчи епизод, посветен на „Арена Коринтианс“ – стадионът, който ще бъде домакин на откриващия мач (Бразилия срещу Хърватия) от най-голямото футболно събитие на планетата.

На 2 юни от 21:00 ч. по Discovery Channel двама оцеляват по-добре от един в новия сезон на „Двойно оцеляване”.В новия сезон на природоизпитателят Коди Лъндин и новият му партньор Джоузеф Тети, бивша барета и морски пехотинец, се впускат в нови още по-вълнуващи приключения. Дуото представя първата от поредицата мисии, в които оцеляват в някои от най-негостоприемните райони на света. Приключенците показват, че комбинацията от умения и оригинално мислене ще са ви от помощ, дори и в най-тежките ситуации.

Animal Planet представя редица вълнуващи поредици с премиерни епизоди от света на животните.

На 30 май (петък) от 17:25 ч. предстои осми епизод на най-сладката поредица за животни „Колко са сладки!” поAnimal Planet. Проследете подвизите на женския санбернар Дий Дий, която за първи път става майка. Тя има две малки мъжки и едно женско кученце, тежащи по 1,8 кг.

Началото на седмицата започва с новата поредица по Animal Planet “За котките с любов”. На 2 юни от 18:20 ч.  първият епизод от премиерното предаване с водещ Джон Фултън разказва за котки с шест пръста. Ще видим и най-голямата колекция от художествени творби в света, посветени на котките.

На 3 юни (вторник) от 19:15 ч. епизод 5 на „Клиника за животни” по Animal Planet показва всеотдайната работа на ветеринарите от Клиниката за животни в Университета на Ливърпул. Те се справят със спешен случай, при който собственичка на китайско качулато куче го води за лечение на инфекция