Преслава и Гъмов с видео чат във ВИП Брадър 10.11.2015 + видео

Феновете в жива връзка със своите любими звезди

Люси отказва да сяда на една маса с „Ритон”

В понеделник зрителите на Нова решиха Къщата на Big Brother завинаги да напусне Светлана. Красавицата зае почетното осмо място, а другите Съквартиранти остават да се борят за народната любов. В сряда е полуфиналът, а кой ще се окичи с титлата „Любима звезда на България” в петък, решава Нейно величество публиката.

В дейли епизода във вторник ще видим кои фенове имаха невероятния шанс да се свържат с видео връзка със своите любимци. Зрителите на Нова ще имат възможност да научат от първо лице кой командва в къщата на музикалното семейство „Ритон”, иска ли Кичка да спечели и смята ли Джино, че се е представил достойно в шоуто. Безспорно най-горещата тема във видео разговорите ще са отношенията между Преслава и Гъмов. Двамата ще бъдат подложени на кръстосан разпит от своите фенове, който ще видим  от 20 часа само по Нова.

Отношенията между актьора и фолк певицата вълнуват както зрителите, така и звездите вътре в Къщата. Едно от любимите занимания на Съквартирантите, по време на престоя им в Big Brother, е викането на духове. За някои това е забавно приключение, с което запълват вечерите си, други приемат насериозно всичко, което виждат. При поредното викане на духове Здравко, Катя, Ерна, Гъмов, Преслава, Джино и Светлана ще зададат много от своите пиперливи въпроси. Групата ще извика духа на покойната баба Елена, за да я попитат ще се оженят ли Гъмов и Преслава, на кое място ще се класира Кичка Бодурова и как се приема навън емоционалното поведение на Здравко.

Ще видим и поредната криза в отношенията между Люси и „Ритон”. Режисьорът категорично ще откаже да вечеря с останалите звезди и ще предпочита или компанията на Джино, или  престоя в спалнята, където от няколко дни постоянно присъства Кичка. Здравко от своя страна ще изрази недоумението си от поведението на Люси, обяснявайки си действията му със злопаметност и отмъстителност.  Дали тихата война няма да прерасне отново в явна, предстои да разберем.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –