Преслава по bTV – за мъжа до нея и борбата с килограмите

Преслава в екслузивно интервю след дълго мълчание – само в COOL..T тази събота от 11:00 часа по bTV

Тази събота, 8 март, от 11:00 часа по bTV в екслузивно интервю за COOL…T фолк звездата Преслава ще наруши дългото си мълчание и ще отговори на въпросите на Петя Дикова. През последните месеци една от най-успешните фолк изпълнителки беше обект на множество клюки. За пръв път тя ще отговори откровено на въпроси за славата, борбата с килограмите и най-горещата тема – мъжа до нея.

В студиото на COOL…T ще влезе една от най-добрите приятелки на жените в България – Наталия Кобилкина. Заедно със съпруга си Делчо, тя ще говори откровено за брака, секса и всички неудобни теми, които истински вълнуват зрителите.

Само в COOL…T и само тази събота зрителите на bTV ще разберат истината за идването на актьорите от култовия сериал „Ало, ало“ в България. Какво ги води у нас и какво се случва с тях години след края на поредицата, ще стане ясно в предаването.

Пред камерата на предаването ще застане един от солистите на „Lord of the Dance“, който ще разкрие какво се случва зад кулисите на световното шоу.  И не на последно място  шоуто ще направи анализ и коментар на бляскавата церемония на наградите „Оскар” 2014.

Гледай видео записи от предаването онлайн

 
По темата: , , ,