Преслава показва спътника си Жожо и отрича анорексия

Преслава в “Звездно”: “Не съм болна, нито анорексичка!”

Винаги щом Преслава се появи на сцената предизвиква невероятен възторг у меломаните – така бе и сега на концерта “XII години Планета ТВ”. Този път обаче още с появата си зад кулисите тя привлече вниманието на всички с нейния малък спътник Жожо. Официално певицата представи мъника от породата померан пред камерата на “Звездно” по телевизия „Планета“ и разкри, че той й е подарък от нейния приятел.

“Аз съм толкова влюбена в него, че и за миг не мога да го оставя, а и той е много привързан, тя самата им порода е такава.”

Един път завинаги певицата даде ясен отговор и по повод многобройните писания на жълтата преса, че страда от анорексия.

“Не съм нито болна, нито анорексичка!”, отсече тя и допълни, че вероятно е провокирала тези коментари след като е свалила доста килограми.

“Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна.”

Обичаната изпълнителка допълни, че вече не обръща внимание на всички тези публикации, въпреки че от време на време чува хората да коментират. На въпросът коя е любимата й песен за отминаващата 2013 година, Преслава сподели, че това е дуетът й с Анелия “Няма да съм друга”.

“Ние просто си паснахме двете и всичко се получи много лесно, успяхме да направим хубава песен, която да е и комерсиална, и стойностна – нещо, коeто много трудно се прави”.

Инфо и снимки: Planeta.TV

 
По темата: ,