Прея – невъзпитана, небрежна и РАЗПЛАКАНА в Музикална академия

Преди елиминациите в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Прея плаче, Етиен се упреква, а Калки медитира

Прея, Калки и Етиен са на елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Един от тях тази вечер ще напусне академията.  Всеки от тях понася по различен начин напрежението. Прея се разплака, Етиен се упрекна, че е твърде възпитан за българския шоубизнес, а Калки, както винаги е спокоен  и  се занимава с йога.

Прея е най-младият участник в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Тя е само на 19 години и съвсем скоро е завършила училище. Шоколадовата изпълнителка е сред любимките на  Фънки  и се ползва с приятелската подкрепа на Дичо.  През изминалата седмица Прея понесе много критики в академията. Кичка я критикува за лошите й навици в кухнята и за това, че спи до много късно. Вокалният педагог Алис Боварян я упрекна, че не репетира достатъчно. Към критичната група се присъедини и менторът Рут Колева,  която й направи забележка, че се носи твърде неглиже  и постоянно е с халат.  Всички тези критики плюс напрежението от елиминациите дойдоха  в повече на  малката Прея и тя не издържа и се разплака. Тя е за  втори път на елиминации.  Този път тя ще изненада публиката с изпълнението на песента “Молитва “ на Мария Шерифович, с която сръбкинята печели конкурса Евровизия през 2007год. Ако журито не я спаси тя е избрала за второ солово парче “Brown skin” на India Arie.

Калки както винаги  е напълно спокоен и уравновесен, което е тичипно за хората, които се занимават с източни философии. Той се е съсредоточил изцяло в своето изпълнение и как по-артистично да го представи на публиката, а в свободното си време преподава йога на младите дами в академията. Първото му изпълнение е песента към мюзикъла „Коса”-  “Let the sunshine in”, който е поставен на Бродуей през далечната 1867г. и се смята за един от най-успешните мюзикъли за всички времена. Ако журито не го спаси, той ще изпълни “Синева” на Васил Найденов.

Етиен Леви е музикалното сърце на академията. Той помага на всички участници в репетициите, като им акомпанира на пианото.  Това са първите елиминации за него. До момента Етиен направи две  много силни артистични изяви едната е, че се престраши и в името на шоуто си боядиса косата в графитено сиво, а другата е, че се облече с нацистка униформа за  концерта на Хелоуин. Етиен е подготвил за свое първо изпълнение песента на George Michael “They won’t go when I go”  като  ще му партнира  Стенли , а второто му парче е неговия голям хит от миналото “Шесто чувство” на група Трик.

Освен битката за  оставане в академията по време на шоуто трите групи – легенди, актуални звезди и млади таланти ще представят и своите авторски парчета. Групата, която победи ще може да даде имунитет на един от своите изпълнители и да го защити от номиране в петък.

Кой ще  напусне академията и кой е написал най-доброто парче предстои да видим в ефира на TV7  от 19,30 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн