Приемате ли гейовете, поне талантливата Богдана? „7-мо авеню“

Парад на любовта на „7-мо Авеню”

„Какво се случва, ако един ден синът ми се събуди и поиска да облече рокля вместо панталон?” – това е въпросът, който вълнува „7-мо Авеню” на 2 февруари. Капитали и хора се движат свободно, но сексуално различните се удрят в стени. Къде са границите на толерантността ни и колко широко скроени можем да бъдем в 21 век? В темата разпалено се  включват един свещеник, един хирург, който се занимава с операции за смяна на пола, и двама мъже, които се разхождат на токчета и с рокли.

Гостът в шоуто също е от групата на „различните”, но това няма нищо общо със секса. Младият талант на България – певицата Богдана ще ни разкаже за другите си дарби, плановете си за бъдещето и как се промени живота й след дебютното й парче.

Какво представлява Су джок терапията и как да я използваме, докато чакаме Бърза помощ например, ще научите в рубриката ни за алтернативна медицина.

А в кухнята на шоуто ще се развихрят един исландец и един българин. Техният специалитет включва месо от рядка порода черно говедо, желирано шампанско и бейби печурки. Това изкушение ще е на бара малко преди 10.30, така че ако сте гладни, останете до края.

 
По темата: