Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото – от Дисни Ченъл

Премиери по Дисни Ченъл през януари

 

Лив и Мади

Лив и Мади Рууни скоро са се преместили от Уисконсин в Калифорния. Живеещи в плажната къща на леля си и братовчед си, Лив продължава да преследва актьорската си и певческа кариера, а Мади е приета в мечтания колеж с баскетболна стипендия. “Лив и Мади” е комедиен сериал, който разказва историята на 16-годишните еднояйчни близначки Лив- млада и блестяща Холивудска звезда, чието хит шоу току-що е приключило и Мади – изключителен студентски и училищен баскетболен феномен, чиято популярност е във възход… или поне преди Лив да се завърне триумфално в гимназията в Уисконсин. За да усложнят тийнейджърският им живот още повече, родителите им работят в гимназията, а техните по-малки братя винаги се забъркват в неприятности.

Не пропускайте новите епизоди всяка събота, от 7-ми януари в 11:00 часа

 

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото

Втори сезон на анимационното комедийно приключение „Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“, продукция на Disney Television Animation, пълен с непредвидени приключения и неволи на принцеса Бътърфлай, с премиера в ПОНЕДЕЛНИК, 16 ЯНУАРИ ОТ 20:00 ЧАСА по Дисни Ченъл.

Създаден и продуциран от възпитаника на випуск 2009 г. в Калифорнийския институт по изкуствата Дарън Нефси, „Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“ следва изключително силната и надарена с магия принцеса Стар Бътърфлай. След като получава магическа пръчица за 14-ия си рожден ден, Стар е изпратена от кралските си родителите да живее със семейството Диаз на Земята, където да отнесе своя уникален стил и да превърне мястото в свой собствен дом. Заедно със сина на семейство Диаз – Марко, се впускат в невероятни приключения в света на гимназията, докато се опитват да държат магическата пръчица далеч от ръцете на своя враг Лудо и чудовищните сили на злото.

Поредицата ще покаже лудите приключения Стар, докато помага с магията си на хората в нужда, опитвайки се да даде всичко от себе си, докато живее на Земята и да разбере кой е зъл и кой добър. „Когато показахме трилъра на сериите миналата година, стотици фенове се опитаха да пресъздадат шоуто в рисунките си, още преди премиерата. Готови сме да споделим „Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“ с целия свят.“, сподели Бухай.

Премиерата на “Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото” ще се излъчи на 16 януари от 20:00 часа

 

„Пен Зироу: Почасов герой“

Пен Зироу не е типичното дете – всеки ден той е обитава друго измерение, заедно с приятелите си, за да спаси света.

Епизодите разказват за Пен Зироу и приятеля му Саши, почасов свръх-квалифициран приятел и Бууни, недостатъчно квалифициран  мъдър човек, които се в впускат в други измерения, за да помогнат на герои в нужда. Всяка мисия завежда отбора до непредсказуеми епични светове, където трябва да се сражават със злия почасов злодей Рипън и неговият миньон Лари. Вторият сезон представя Пен и бандата в света на анимето, пирати с говорещи морски кораби и най-епичната битка “Камък-ножица-хартия” на всички времена, както и много изненади.

Не пропускайте епизодите на Пен Зироу на 9-ти януари от 20:25 часа