Принцеси на Синан – MP3 и видео от Фен ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6muhOb6ZEVs

Потърси MP3

Младата надежда на Diapason Records Sinan промотира най-новия си проект, озаглавен „Принцеси“. Още в началото на новата година изпълнителят е зареден с твърчески хъс и предлага на меломаните дискотечно парче с лиричен текст.

„Песента и видеото бяха готови още преди Нова година, но не исках да избързвам с премиерата. С продуцента ми Ненчо Касъмов решихме, че в началото на януари е най-добре да презентираме проекта. Един вид 2017-та да ни тръгне работно.“ – споделя Sinan.

„Принцеси“ продължава линията на предишните проекти на изпълнителя от ефира на Фен ТВ. Макар и много млад, той пее за истинската любов, в която парите и материалните блага нямат място.
„Аз вярвам в истинската любов и затова тя е основна тема в проектите ми. Искам младежите като мен да гледат на нея като на щастие, а не на сделка.“ – категоричен е Sinan.

Видеото към песента е заснето в Брюксел, Белгия, където изпълнителят от каталога на Diapason Records учи и живее заедно със семейството си. Най-атрактивни са кадрите на открито из улиците на Брюксел, където участие спонтанно взимат и типичните за белгийската столица улични музиканти.

Можете да гледате клипа в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалните канали на телевизията в YouTube и Vbox7.

 
По темата: ,