Прическите от сънищата оживяват в „Ескейп“ – екстравагантно шоу!

Едно екстравагантно шоу. Един изключителен коафьор. Една незабравима нощ. Представяме ви спектакъла на Любен Николов и неговият екип – Shameless extravagance.

Ирен Онтева, Гергана Гунчева, Маги Желязкова, Диляна Попова, Виолета Сечкова – това ще са едни от цариците в шоуто на Любен Николов.

Любен Николов стартира прогресиращата си кариера на коафьор преди повече от десет години.

През 1999 г. той открива собствен салон – Люан Стил. Изключително бързо името му придобива популярност във ВИП средите на България и негови клиенти стават едни от най-известните актьори, певци, модели, бизнесдами.

Днес той е главен стилист и управител на Luksor Club – fashion salons. Професионалните умения на екипа му изцяло отговарят на международните изисквания в сферата на висшата мода, а произведенията им в областта на красотата могат да се сравняват само с тези на най-добрите коафьори в света.

Основният им стремеж в работата е да въвеждат най-новите тенденции и правила в извайването на прически. Иновативните методи са задължителни за Любен Николов и екипа му.

Главният коафьор добави в професионалната си колекция и титлата Техник-колорист на Z.ONE CONCEPT – водещата компания за козметични продукти за коса, разработени изцяло върху основата на естествени материали.

Тази вечер фаталната жена ще ви опияни с магнетичната си енергия. Ще попаднете в плен на здрача. Танцът на тъмните сили ще властва над нощта. Погледът и съзнанието ви ще се изпълнят със зловещата красота на мрака.

Ирен Онтева, Гергана Гунчева, Маги Желязкова, Диляна Попова, Виолета Сечкова – това ще са едни от цариците в шоуто на Любен Николов.

За първи път екстравагантни танцьори ще представят творенията на коафьора, развихрил фантазията си в техните коси. Кичур по кичур се вплитат злокобна красота, опияняваща енергия и притегателно очарование.

Албена Александрова е дизайнер на тоалетите, които красят спектакъла.

Клуб „Ескейп” – 19 януари, 20 часа