Признато в ТВ7: защо новата Мис България остана без гадже

Мис България 2010 Ромина Андонова: „С Дарко Тасевски имахме несходство в уменията на терена”

В понеделник, 30-ти август, в шоуто „На инат” по ТВ7 гост на Марк О’Селски бе Мис България 2010 Ромина Андонова. Първият анимационен водещ у нас побърза да я попита за раздялата й с полузащитника на Левски Дарко Тасевски – кой на кого е бил шута и какви са причините за края на връзката им. „Случват се такива неща” – отговори Ромина и посочи като причина за раздялата „несходство в уменията на терена”.

С характерния си похотлив нрав магарето Марк попита красавицата дали би му станала гадже. ”Предложението ти не седи много хубаво. Постарай се повече. Не си първия известен, който ме сваля”, заяви Ромина, но отказа да изброи свалячите, уточнявайки, че са много.

Коментарът на Ромина Андонова за Мис България 2009 – Антония Петрова бе, че харесва държанието й, което било като на истинска Мис, но не може да коментира по-задълбочено, защото не я познава добре.

В разговора с Марк стана дума и за предстоящия конкурс „Мис Свят”, който ще се проведе ноември месец във Виетнам. Подготовката се е оказала по-трудна, отколкото е смятала хубавицата. Много ангажименти, като народни танци, модерен балет и всичко необходимо за кръга на талантите я карали да се чувства изморена.

Една малка част от биографията на Ромина е свързана с детската вокална група „Бон Бон”. Тя запя почти акапелно част от песента „Big Big Girl” на Емилия. ”Тази песен ми е любима и я свързвам с „Бон Бон” – с носталгия завърши тя.

На 31 август гост в „На Инат” по ТВ7 ще бъде фолк певицата Цветелина Янева. За турнето на „Пайнер”, новите си проекти и дали Марк О’Селски влиза в тях, ще разберете само ако гледате „На инат” всяка делнична вечер от 22 ч. по ТВ7.

 
По темата: ,