PRO.BG стартира невиждана интернетска видео рубрика за красота

Бъдете красиви с Novinitepro.bg!

За първи път онлайн в България видео рубрика за пластични операции, красота и стил

От днес, 9 януари, на интернет адрес www.novinitepro.bg стартира видео рубриката „Body&Style”.

В нея за първи път онлайн ще могат да се гледат най-актуалните пластични процедури за разкрасяване, подбрани, заснети и представени от очарователната водеща Мария Чолакова. Това е един съвсем нов и интригуващ проект с амбицията да спечели всеки, който противно на всеобщата нагласа, не се подава на стреса и иска на всяка цена да изглежда и да се чувства добре.

„Винаги сме споделяли и доказвали, че сме ентусиасти и харесваме новите начинания, затова решихме да започнем нещо амбициозно и случващо се за първи път в българското онлайн медийно пространство. Надявам се да се приеме добре, за да го развиваме и в бъдеще”, споделя Александър Иванов, мениджър IBU (Internet Business Unit), PRO BG Медиа.

Мария Чолакова ще избира най-добрите клиники у нас, които ще дават съвети и ще помогнат да преборим досадните недостатъци. Рубриката ще се излъчва само на сайта www.novinitepro.bg. Ще има всичко от фрапиращите кадри, горчивите истини през неподозираните възможности и много, много красота!

Видео рубриката се прави специално от екип на PRO.BG и IBU (Internet Business Unit). Този тип видео материали за красота, стил, пластични операции, предназначена само за интернет, се прави за пръв път у нас. Екипът ще представя всички нови тенденции за красота, фитнес, диети като освен видео материали с най-известните специалисти и демонстрации, ще има и съвети, и снимкови галерии.

Отивай бързо на www.novinitepro.bg.

 
По темата: