Пробиващата Мария Василева превзема Pop Core TV (нов клип!)


Певицата има договор с POP CORE MEDIA & TV, където можете да видите новия й клип

Мария Василева е   новото лице  с огромен потенциал  на българсаката поп сцена.

С  взривоопасното си парче „Всичко свърши” и клипа към него, който се върти с огромен успех в ефира  на POP COR TV,  вече никой не се съмнява в това.

Режисьор на видеото е Лъчезар Костов , който е поверил една от главните роли на супер артистичния доберман АНОАР (шампион от международни и български киноложки изложби). Участие в клипа имат и  бойците от  клуба по КЕНДО в Пловдив.

За  прекрасната Мария клишета от рода на   „в България  трудно се пробива с качествена  поп музика” НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.  Темпераментната   звезда на POP CORE  TV е щастлива , че младото поколение на  България  обича стойностната  музика.

Талантливата поп изпълнителка е родена на 10 ноември в София. Започва да пее от 5 годишна възраст. Завършва 1-ви – 7-ми клас школата по пиано на НМУ „Любомир Пипков“ в класа на Мария Георгиева.

От 11-годишна възраст танцува в балет „Веда Джуниър“. Взема самостоятелни уроци пo пеене при Вили Онинян, а в следствие и при Етиен Леви.

През 2008 година участва в „Music Idol 2“ и достига до 40-те кандидати преди малките концерти. Същата година завършва елитна гимназия със засилено изучаване на английски език. От края на 2008 година е студентка в НБУ със специалност „Поп и джаз пеене“ в класа на Етиен Леви и Нели Маринкова.

POP CORE MEDIA & TV e създадена от Тодор Димитров – Точика, който също така пише парчета за някои от най-известните поп-фолк изпълнителки. Кариерата му в „Пайнер” приключва през 2008г., а година по-късно започва работа по новия си самостоятелен проект и на неговата съпруга – POP CORE.

Мария Василева – „Всичко Свърши” – 2011г. – ПОП КОР МЕДИЯ
Текст: Кремена Димитрова
Музика: Тодор Димитров /Токича/
Аранжимент: Тодор Димитров -/ Токича/

 
По темата: ,