Продаваш кола – влизаш в затвора – bTV Репортерите

bTV Репортерите: Как може да станеш обвиняем за престъпление, извършено от друг

Росен Цветков по следите на трафикантите на мигранти

Как може да станеш обвиняем за престъпление, извършено от друг, разказва съботното издание на bTV Репортерите. Разследващият журналист на bTV Росен Цветков и операторите Любен Кацаров и Петър Джанаваров тръгват отново по следите на трафикантите на мигранти.

Разследването ще насочи вниманието към проблемa на десетки българи в цялата страна, които са заплашени от тежки присъди и затвор в Гърция, след като, без да подозират, са продали автомобилите си на каналджии.

Кои са истинските измамници и защо родните и гръцките власти не ги търсят? Как управителят на една от най-големите компании за коли под наем у нас също стана тяхна жертва? Коя е причината затворите в южната ни съседка да са препълнени с българи в последните 3 години? Зрителите ще получат отговорите тази събота веднага след централната емисия на bTV Новините.

bTV Репортерите е специална рубрика за задълбочени разследвания и репортажи на журналистите на bTV, която от септември 2008 г. е част от централната емисия на bTV Новините в събота и неделя. Филмите на bTV Репортерите всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е главният редактор на bTV Новините Гена Трайкова.

Гледай видео запис от предаването онлайн