Продават дрехите на bTV водещи – евтино и благотворително

bTV организира благотворителната разпродажба на гардероба на водещите на медията

Събраните средства от новата  кампания „Да облечем надеждата” ще бъдат дарени на пълнолетните младежи от програмата „Начало на самостоятелен живот“ на SOS детски селища

bTV организира благотворителна разпродажба на дрехи от екранния гардероб на едни от най-любимите лица на bTV Новините. Над 10 хиляди артикула, с които водещите и репортерите на медията са представяли всички гледни точки в новинарските емисии през последните години, ще бъдат предложени на зрителите на преференциални цени.

Средствата от кампанията на bTV, която носи името „Да облечем надеждата” ще бъдат дарени на SOS Детски селища за програмата „Начало на самостоятелен живот“.

Всеки, който има желание да се сдобие с дреха от гардероба на своите любими телевизионни водещи и да подпомогне инициативата може да го направи на 22 декември, неделя, от 10.00 до 18.00 часа във фоайето на Малкото НДК от страната на ул. Христо Стамболски, до редакция „Спорт”. Дрехите, които не намерят нови собственици в този ден ще бъдат достъпни през януари в продължение на няколко месеца на ladyzone.bg, като средствата от онлайн разпродажбата отново ще бъдат дарени за същата кауза.

Програмата „Начало на самостоятелен живот” е единствената програма, която предлага подкрепа на 54 младежи, навършили 18 години, да получат подходящо образование, професионална квалификация, социални и личностни умения. Тридесет и шест от тях в момента се обучават във висши учебни заведения.

Политиката на bTV Media Group е да проявява ангажираност с обществени проблеми и социални каузи. През последните 13 години bTV доказа, че може да бъде един от двигателите за разрешаване на множество тежки проблеми за българското общество.

 
По темата: