„Професия турист“ излъчва ексклузивни кадри от бохемски Египет

„Професия турист” с уникални кадри бе специален гост на грандиозен рожден ден!

Съвсем скоро екипът на „Професия турист” се завърна от Египет, където беше по случай 15-ият рожден ден на световно известната туристическа агенция „Тез Тур”. От България присъстваха  само 30 човека, представители на най-големите туристически агенции като „Караджъ Турс”, „Алфа Тур”, „Бохемия”, „Българска компания за туризъм”, „Географски свят” и други. Сред специалните гости беше и екипът на „Професия турист”.

„Това беше едно от най-вълнуващите ми пътувания”, споделя ентусиазирано водещата Адриана, която вече обиколи почти целият свят. Тя горещо препоръчва да гледате тези серии на „Професия турист”, защото в предаването “ще ви покажем другата страна на Египет –  луксозни хотели, един от най-красивите коралови рифове в света, както и неповторимия подводен свят на Шарм Ел Шейх”.

Екипът стана част от дайвинг гмуркане, също така посети и плажно парти, организирано специално за гостите, с водни атракции и лодка с прозрачно дъно.

Специално по случай рождения ден на фирмата от Рио де Жарнейро пристигат бразилки от карнавала, които заформят незабравима забава.

В епизодите на „Професия турист” ще видите и една от най-модерните дискотеки, в която има огромни медузи, висящи от тавана. Екипът на предаването посети и уникален рибен ресторант, където вкуси невиждани ястия с морски дарове.

Не пропускайте следващите епизоди на „Професия турист”, защото това, което ще видите е незабравимо, заснето единствено от екипа на предаването. „Професия турист” се излъчва по MSAT.

 
По темата: