Програма на БГ Радио тази седмица – идват празници!


Акценти в програмата на БГ РАДИО тази седмица

Една от най-кратките работни седмици започва с почти летни температури, добро настроение и интересни гости в ефира на БГ РАДИО. В сутрешното шоу Стартер за красотата на цирковото изкуство ще ни напомнят Николай и Александър Балкански от цирк „Балкански”. На въпросите на Симо и Богдана ще отговарят актьорът Атанас Бончев от „Аламинут” и писателят Георги Господинов.

Продължава и абитуриентската инициатива на БГ РАДИО Бъди звезда на бала, която ще даде възможност на едно момиче да изживее невероятна вечер в компанията на чаровния Орлин Павлов. Купчината писма, която звездният кавалер трябва да прочете, расте с всеки изминал ден, а вие имате още точно две седмици, за да му изпратите послание, с което да го поканите на своя бал. Припомняме ви, че за да участвате, трябва да изпратите снимка, писмо до Орлин, както и подробности за това къде и кога ще се проведе вашият бал.

БГ РАДИО ви е подготвило много любима музика за дългите почивни дни. По случай празника на Свети Георги Победоносец в ефира му ще звучат песните на победителите от Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2010 год. На самия 6 май ще можете да поздравите приятелите и близките си в специалното издание на Любими песни за любими хора от 18.00 до 21.00 часа. Тази седмица Наско ще излъчи и ексклузивен репортаж от официалното изпращане на Миро за участието му на конкурса Евровизия 2010.

Виж страницата на БГ Радио в Slusham.com!

 
По темата: