Програма на Soul In Da Hole jazzbar – няма по-интелигентна музика

Програма на Soul in the hole jazzbar (18 – 23 май 2010)

18.05 (вторник)  Велислав Стоянов квинтет

Тромбонистът Велислав Стоянов и неговият квинтет ще ви накарат да се понесете в умерения и елегантен джаз, който излиза от инструментите им. Освен стандарти, ще можете да чуете и интерпретации на хитови парчета като “Ain’t No Sunshine”, “Don’t Worry, Be Happy” и други. Свиренето е във вторник и започва точно след вечеря! Очакваме ви в 21:30ч в “Soul In DA Hole” jazzbar!

19.05 (сряда)  “Virgin Blend” & DJ. Furiozo

Имате невероятната възможност да усетите романтичния полъх на Хавана заедно с „Virgin Blend“. Ще чуете бисери в стил бачата, болеро и други от афро-кубинския репертоар в изпълнение на Мартин Ташев (вокал и тромпет), Милен Кукошаров (пиано), Борислав Таслев (бас) и Наско Попов (перкусий). Ще им приглася и неповторимия Фуриозо, който носи в своите плеъри себе си духа на Латинска америка. Насладете се на музикалните вечери на „Soul In DA Hole“ заедно с нас от 21:30ч на бул. „Витоша” 180.

20.05 (четвъртък) Ангел Заберски октет + певици от класа по поп и джаз в НБУ

Пословичния чаровник на българския джаз, смайващия пианист и аранжор Ангел Заберски-син е златната ябълка в тази четвъртък вечер. Членовете на неговият октет ще съсредоточат усилия в това да не си изпуснат нотите, защото около тях ще припкат красиви момичета, които освен всичко и ще пеят! Ангел води със себе си талантите на класа си по поп и джаз пеене в НБУ. Не е за изпускане!

21.05 (петък)   Сцена на младите лъвчета

Гордостта на Soul In Da Hole Тони Златанов ще направи едно мега шоу в петък вечерта. Златното момче ще бъде на сцената заедно със своето трио и специални гости от нашумялата музикална агитка на “D’Stars”. Тези млади хора ще ви накарат да полетите в стратосфера от емоции, усмивки и много, много танци! Това е Soul In Da Hole jazzbar в петък вечерта! Излитаме в 21:30

22.05 (събота)   SOFIA SWING CITY: Михаил Йосиф секстет & The Smugglers Collective

Това е наистина една специална суинг вечер! В купона, освен Мишо Йосифов секстет се включват също знакови имена от сцената – The Smugglers Collective! Тези чаровни младежи, като че излязли от „Закуска в Тифани” нашумяха изключително много с щурите си танци и Swing партита, връхлитащи сетивата като ураган! Заедно с тях ще демонстрираме майсторство заедно, обединени от джаза и суинга от 40те и 50те, когато рокендролът беше твърде, твърде недорасъл, ако въобще го е имало…?!

23.05 (неделя)   FunkY SundayS with Mr. Brown Sugar & DA NeW GeneratoiN