Промоцията на Устата – забавно сладка или ледено студена?! (видео)

Стотици гости се включиха в лятната фиеста на Устата, организирана за премиерата на новото му  видео „С близането идва апетитът“

На апетитна промоция в столичния Planet Club, Устата представи дългоочакваното видео към горещия си летен хит – “С близането идва апетитът”. Сред любопитните гости да зърнат първи видеото, за чиято визия се погрижи екип от над 30 души, бяха бийтбоксърът Red One, рапърът бате Сашо, моделите Маги Вълчанова и Галена Димова с половинката си – президентът на волейболния отбор на ЦСКА Георги Георгиев, Енчев, Софи Маринова с Дачо, Ерик, Емануела.

Публиката онемя при вида на уникалния жълт тунингован джип, с който Устата пристигна ефектно ала James Bond.

Ники Кънчев, в ролята на домакин на събитието, представи и най-атрактивния герой на видеото – мопса Цoко, който посрещаше гостите на входа, пременен в жълта папионка. Освен него, всички гости се бяха заредили с хитовите аксесоари за сезона – вратовръзки и фишута в лимонено жълто и зелена мента.

Горещите момичета от видеото „С близането идва апетитът” – популярните топмодели – Никол, Жана Йовчева, Марина Байчева и Благовеста, се включиха в изпълнението на Устата, а до края на вечерта не спряха да се забавляват под звуците на бъдещия тотален летен хит.

ВИДЕО от промоцията:

Видео: BiNet.TV