Прости ми еп. 515, 516, 517, 518, 519 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

Бахар е принудена да извърши престъпление в следващия епизод на Прости ми. Кадер влиза в болница заради Саит, но Умут остава подозрителен. Найлян плаща на Фуркан, който да се представи за годеник на Мелис. Младата жена не иска да разделя Джунейт и Фериде, но злодейката я изнудва с майка й.

Изписват Кадер, но Саит отлага със седмици сватбата си. Междувременно изнудва Лейля да се разведе с Умут. Ейлюл признава на сестра си, че е била бременна от Тунч. Айкут ограбва Мухсин. Фуркан лъже Фериде, че годеницата му е признала за измяна с Джунейт.

Тунч се лекува след падането, за да остане с Ейлюл лъже Азис, че Ейлюл е бременна. Племенникът на Мухсин – Суат идва за благословия – решил е да се жени. Той решава да му подари колието. Няколко часа по-късно Суат идва и казва, че колието било щастливо. Разразява се скандал. Обвинен е Кемал и той засегнат се изнася със семейството си. И Ейлюл лъже баща си, че е бременна в следващия епизод на Прости ми.

Въпреки желанието на Мухсин, Суат подава жалба срещу Кемал. Комисар Саваш го арестува. Бахар краде оригинала на колието, за да помогне на мъжа си. Стар приятел на Кадер – Дженк, идва да я види. Саит вижда възможност да се отърве от годеницата си.

Фериде и Джунейт имат пореден проблем – Мелис я убеждава, че съпругът й има чувства към нея. Айкут си връща огърлицата и заплашва да убие Бахар. Саваш гледа запис с кражбата в дома на Мухсин. ДНК-проби доказват невинността на Кемал.

Саит подкупва Дженк да го отърве от Кадер. Найлян опитва да устрои клопка на Джунейт, но не успява. Кемал търси виновника за опозоряването си. Тунч иска да му помогне. Разбират, че кражбата е организирал Айкут.

Азис и Осман сгодяват Тунч и Ейлюл заради бъдещия си внук. Дженк устройва клопка на Кадер. Упоява я и я вкарва в леглото си. Твърди, че са преспали. Кемал вярва, че Джесур е виновен за кражбата. Айкут търси помощ от Берат, защото има дългове. Джесур вижда кой е виновен за проблемите на семейството на Бахар.

В последния епизод на Прости ми Фериде е приета в болницата заради неочаквани контракции. След прегледите разбира, че чака момиченце.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага