Прости ми от Нова и онлайн – еп. 673, 674, 675, 676, 677 от 07, 08, 11, 12, 13.12.2017

Кемал започва да се възстановява. Джунейт узнава, че Гюнеш е била в неизвестност по вина на Хасрет. Демир посещава болницата, в която Кемал е настанен. Планът му е да го убие, но не му се предоставя възможност за това. Подслушва разговор между Бахар и Кадер и така узнава, че съпругата му планира да се разведе с него.

Осман, Зюхре и Хасрет посещават дома на Седат, за да отведат Гюнеш. Джунейт прогонва Хасрет, но въпреки молбите на Фериде отвежда Гюнеш със себе си. Бахар е неотлъчно до леглото на Кемал. Демир издебва подходящ момент и я снима. Показва снимката на Шахин, която предизвиква неговото възмущение.

След като Джунейт отвежда Гюнеш, Фериде се уверява, че единственият начин да си я върне е да възвърне истинското си име. Посещава полицейското управление с намерението да се предаде, но Седат я възпира. Забранява и напуска дома му без негово знание и съгласие. Ерол уговаря продажбата на Рейхан. Заблуждава я, че ѝ е намерил работа в местен хотел. Тя му се доверява и отива там сама. Едва когато е затворена в стаята на собственика, разбира, че той я е купил от баща й. Мурат продължава да я търси и открива следите на Ерол. Среща се с него, но е твърде късно, тъй като Рейхан е напуснала дома му.

Кемал съобщава на Демир, че са му известни неговите планове за отмъщение. Мурат притиска Ерол и така узнава, че Рейхан е в опасност. Юнал, който притежава Рейхан, я напада в офиса си. Тя му отказва толкова ожесточена съпротива, че спечелва уважението му. Джунейт се разкайва, че е отделил Гюнеш от Фериде, и връща детето в дома на Седат.

Шахин узнава, че Бахар възнамерява да се разведе. Среща се с нея и твърдо ѝ заявява, че е против раздялата ѝ с Демир. На работното си място Умут се запознава с момиче на име Елиф. При инцидент с нейно участие тя по погрешка взема чантата на престъпник, в която има огромна сума пари. Азиз узнава, че Ахмет е освободен поради липса на доказателства. Напада го с оръжието на Седат, но Седат успява да предотврати фаталния изстрел.

В дома на Седа пристига неговата леля на име Нимет. Фериде и Седат решават да скрият от нея, че бракът им е фиктивен. Бахар избира да остане с Кемал. Това е повод Шахин да я заплаши, че няма да я счита за своя дъщеря. Севги застава на нейна страна, което е повод Шахин да се отдалечи и от съпругата си. Инджи се обажда на Демир и настоява да ѝ даде пари в замяна на мълчанието й. Уверява се, че той е виновен за смъртта на биологичната ѝ дъщеря.

Започва рехабилитацията на Ейлюл. Кадер се запознава с Елиф и разсейва съмненията й, че Умут е семеен. По реакцията ѝ разбира, че тя не е безразлична към Умут. Инджи обещава на Текин пари, ако ѝ съдейства да разобличи Демир.

Демир решава да предизвика сериозен здравословен проблем у Шахин, за да може съвестта на Бахар да проговори в негова полза. Поставя медикамент на Шахин и той припада. Приет е по спешност в болница. Нимет забелязва, че Седат има чувства към Фериде.

Мурат се обръща към Седат с молба да му помогне да открие Рейхан. Той се съгласява. Хитрият Демир подкрепя Шахин и още повече печели подкрепата му. Севги започва да обвинява Бахар за здравословните проблеми на Шахин.

Юнал предлага на Рейхан да работи в дома му, а в замяна ѝ обещават да прояви уважение към нея. Тя приема. Мурат я открива и настоява да я отведе. Когато тя категорично отказва, той се досеща, че тя е разменната монета в комарджийските дългове на баща си. Предлага на Юнал да изплати дълга на Ерол в замяна на свободата на Рейхан. Седат признава на Джунейт, че има чувства към Фериде. Бахар решава да отложи за известно време развода си с Демир.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага