Прости ми от Нова/онлайн – еп. 683, 684 от 21, 22.12.2017

Севги се запознава с Елиф и я одобрява за съпруга на Умут. Споделя с Назире, че има план да ги ожени.

Инджи взема телефона на Текин и успява да се обади на Кемал. Обяснява му, че Демир я е ранил и има нужда от помощ. Кемал и Бахар незабавно се отправят към посоченото от нея място.

Солмас посещава Азиз в дома му, под предлог, че моли за извинение от името на Хасрет. Целта й е да се доближи до безпомощната Ейлюл и да узнае дали тя си спомня нещо от катастрофата.

Джунейт започва да издирва истинската Зехра, за да може Фериде да възвърне самоличността и живота си.

Демир разкрива местонахождението на Инджи. Напада я, но тя го заплашва с отнетото от Текин оръжие. Двамата се сбиват и Демир прострелва Инджи. Преминаващо на близо до къщата семейството дочува изстрела, но не се намесва. Демир и Текин натоварват Инджи и потеглят в неизвестна посока. Бахар и Кемал намират къщата празна, но Кемал е уверен, че Инджи е пострадала. Полицаите разкриват, че къщата е била наета от Демир само седмица преди това. Издават заповед за арест на Демир.

Текин и Демир решават да изкопаят гроб за тялото Инджи. Демир получава неочаквано обаждане и когато се отправя към града, възрастен мъж го пресреща с въпрос какво правят с Текин в нива извън града. Демир успява да го заблуди, че всичко е законно и няма нужда да се обажда в полицията.

Кадер се надява да е забременяла и прави тест. За нейно разочарование тестът е отрицателен и тя посещава гинеколог за по-задълбочени изследвания.

Солмаз остава насаме с Ейлюл. Прави й впечатление начинът, по който Ейлюл я гледа. Солмас е убедена, че Ейлюл я е видяла в колата на доктор Ахмед по време на катастрофата. Споделя с Хасрет опасенията си, че ако Ейлюл проговори, ще насочи полицията по следите им.

Демир се прибира в дома си изхвърля дрехите, с които е бил облечен по време на убийството на Инджи. Успява да укрие и пистолета. Минути след това полицията го арестува.

По настояване на Хасрет, Солмаз заблуждава Азиз, че е напуснала дома на Козан и сега няма къде да отседне.

Кемал узнава, че оръжието на убийството не е намерено при обиска и установява, че Демир го е изхвърлил, когато е забелязал полицията. Заедно с Бахар започват да претърсват мястото на ареста на Демир. Демир успява да изпрати мъж, който открива оръжието.

Осман се досеща, че Мурат планира да отвлече Рейхан от дома на Юнал. Заблуждава го, че е говорил с Рейхан и тя му е признала, че не обича Мурат. След неговите думи Мурат споделя, че с Рейхан са консумирали връзката си и са се врекли един на друг.

Шахин посещава Демир в ареста и го уверява, че вярва в невинността му.

Азиз приема Солмаз в дома си, но Фериде настоява тя да си тръгне час по-скоро. Азиз отказва и Фериде си тръгва огорчена. От мъка Азиз получава сърдечна криза. Солмаз не му дава лекарството и състоянието му става критично.

След прегледа при гинеколога Кадер разбира, че не тя, а Махир има здравословен проблем. С Севги кроят план как да го разрешат и Кадер да забременее.

Един от престъпниците изнудвачи посещава дома на Умут, опитвайки се да сплаши Елиф. Умут го прогонва.

Седат признава на Нимет, че ще направи всичко възможно, за да не позволи на Джунейт да му отнеме Фериде.

Бахар и Кемал не откриват оръжието на убийството. Бахар подслушва разговор на Демир и разбира къде може да открие пистолета. Споделя с Кемал.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага