Прости ми по Нова и онлайн – еп. 699, 700, 701, 702, 703 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

Демир разбира, че Бахар планира да напусне града и отива в дома на Севги. Там започва да разпитва Кадер къде би могла да е сестра й. Кадер не споделя за плановете на Бахар.

Умут не предава дължимата сума и престъпниците нахлуват в дома му и отвличат Кадер. Султан заблуждава Йълдъз, че е болна и не й остава много живот. Йълдъз приема извиненията й и прощава на Ферман.

Бахар и Кемал съобщават на семейство Козан, че възнамеряват до развода на Бахар с Демир да напуснат града. Осман ги подкрепя.

Хакан, братът на истинската Зехра, открива Фериде. Заблуждава я, че не я е виждал, откакто е била бебе. Фериде го приема в дома на Седат, без да подозира, че той знае за измамата със самоличността на сестра му.

Демир прониква в дома на Кемал, за да се опита да разбере къде може да открие Бахар. Узнава, че къщата е обявена за продан, а Кемал е напуснал града.

След разговора си с Йълдъз, Султан прави опит да отведе Рейхан от дома на Юнал. Юнал настоява, че Рейхан ще е негова бъдеща съпруга. Султан моли Мурат да попречи на брака им.

Джунейт и Фериде разкриват, че Хакан се срещнал със сестра си малко преди изчезването й. Досещат се, че той е по следите на истината за смъртта на Зехра. Севги успява да скрие от Шахин, че Бахар е заминала с Кемал. Шахин се досеща и я заплашва с развод.

Приятелка на Елиф се свързва с нея и я моли да вземе негативите на снимки, които са направени без нейно съгласие в модна агенция. В замяна й предлага да изплати дълга й към престъпниците. Елиф се съгласява, но скрива от Умут.

След разкритията, че Хакан е виждал Зехра, Фериде започва да го разпитва защо я заблуждава. Хакан я напада. Назире го удря и го обезврежда. Джунейт урежда преглед на Хасрет при познат гинеколог.

Солмаз и дъщеря й започват да планират поредната стъпка от измамата с бременността на Хасрет.

Седат разбира за нападението над Фериде и отвежда Хакан на отдалечено място. Там го разпитва защо се е опитал да навреди на съпругата му.

Елиф посещава модната агенция с намерението да вземе негативите на снимките. Там попада в опасна ситуация и само намесата на Умут я спасява от изнасилване.

Мурат се среща с Рейхан и настоява тя да изостави Юнал и да го последва. Дори й дава пари, за да изплати дълга на Ерол.

Шахин и Демир се съюзяват срещу Бахар и Кемал. За да разбера къде се крият двамата, проследяват колата на Осман. Той ги забелязва и обезврежда.

Седат заплашва Хакан със заредено оръжие. След като не получава отговор защо е нападнал Фериде, Седат прострелва Хакан. Джунейт става свидетел и се свързва с комисар Саваш. Полицията организира залавянето на Седат, а Джунейт обещава да свидетелства срещу него.

Умут получава предложение да се снима в рекламен клип, но отказва. Рейхан и Мурат бягат от Юнал. Шахин се заканва, че ще попречи на Бахар да се разведе с Демир.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага