Прости ми по Нова и онлайн – еп. 783, 784, 785, 786 от 25, 28, 29, 30.05.2018

Ахмет решава да подели имуществото си между Фериде, Яман и Мелис, а Яман моли Фериде да се върне на работа в хотела (25-и май)

Ахмет решават да подели имуществото си между Яман, сестра му Мелис и Фериде.

Харика се сближава с Бахар и я разпитва дали със съпруга й планират да имат собствено дете. Заради отговора й Фирдевс замисля нов план да провали брака на Онур.

Яман посещава Фериде в дома й с молбата тя да се върне на работа. Фериде отказва. Връща й подаръка, оставен от доволни гости на хотела. Постъпката й променя отношението на Яман към нея, но след като той узнава, че Фериде ще получи част от наследството на Ахмет, отново започва да изпитва омраза към нея.

Бахар и Онур могат да имат деца, Фирдевс с план как да попречи да се сдобият с наследник, Джейлян разбира, че Махир ще отнеме детето ѝ и предприема действия (28-и май)

Шахин и Севги узнават, че Джейлян е „бременна от Махир“.

Фериде започва нова работа. Джунейт е близък с работодателя й и урежда тя да бъде преместена в офис в друг град.

Джейлян подслушва разговор между Махир и майка му и така узнава, че той планира да й отнеме детето. Решава да защити интересите си.

Махир посещава Кадер в дома на родителите й и я информира, че ще вземе бебето от Джейлян.

Яман възнамерява да отнеме правото на Ахмет да се разпорежда с имуществото на семейството.

Бахар и Онур се срещат с лекар. Докторът ги уверява, че въпреки операциите Бахар може да има деца. Фирдевс замисля как да им попречи да се сдобият с наследник.

Яман обвинява Фериде, че е прелъстила баща му, Дерия ревнува Мурат от Съла (29-и май)

Бахар и Онур се срещат с лекар. Докторът ги уверява, че въпреки операциите Бахар може да има деца. Фирдевс замисля как да им попречи да се сдобият с наследник.

Яман обвинява Фериде, че е прелъстила баща му, за да му отнеме парите. В отговор тя предлага писмено да се откаже от частта, определена за нея от Ахмет.

Дерия забелязва Мурат в компанията на Съла. Решава да си отмъсти за пренебрежението на Мурат към нея.

Фирдевс блъска Харика пред колата на Бахар, Фериде приема да работи с Яман (30-и май)

Фирдевс узнава, че Онур възнамерява да отведе Бахар на втори меден месец. За да осуети плановете им, тя блъска Харика пред колата на Бахар. Харика е приета в болница, а след изписването й Бахар предлага да отседне в дома й заедно с Онур.

Ахмет узнава, че Фериде е готова да се откаже от наследството му. Тогава й предлага да й помогне да си върне Гюнеш, като в замяна настоява Фериде да работи рамо до рамо с Яман. Фериде приема.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)