Простима ли е зависимостта към хазарта – „Море от любов“


„Море от любов“ на 12 ноември

Героите в първата история в „Море от любов” тази събота, 12 ноември, са Елизабет и Мариян. Техният романс приключва преди няколко месеца в резултат на намесата на трети човек – момиче, което ухажва и в крайна сметка спечелва Мариян. Все още влюбена, Елизабет горещо се надява на една втора възможност.

След това ще се запознаете с Емил и Боряна (на снимката). Най-големият порок на Емил е хазарта. Най-съкровената му мечта – да си върне семейството, изгубено заради тази тежка зависимост. Какво кара Емил две години след раздялата му с Боряна да се надява на ново начало, въпреки нейното спокойно и хармонично съжителство с друг мъж, предстои да разберем.

И за финал ще видим историята на Ивелин и Лилия от Пловдив. Двама млади, чиято неопитност в полагането на грижи за опазването на крехката им и лесно ранима любов, често ги кара да изразяват несъгласията помежду си чрез обиди и дори размяна на шамари. Безпочвена агресия, която в крайна сметка предопределя края на връзката им. Не това обаче е финалът, който Ивелин желае. Това е и причината той да потърси нашата помощ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: