Прострелян и затворник – герои в „Море от любов“ тази седмицаТази събота (4 октомври), 16 часа, в „Море от любов” ще станем свидетели на една специална изненада и началото на едно прекрасно сътрудничество.

Катя и семейството й са в студиото на шоуто като част от публиката и с трепет следят развитието на поредните две любовни истории.

Това, което майката на Катя (Радиана) не подозира е, че след броени минути и тя ще стане героиня в най-романтичното шоу. Мими Иванова – една от легендите в българската музика ще се появи на сцената, за да изненада една от най-горещите си почитателки – Радиана.

Освен песни и много добро настроение, в студиото на „Море от любов” ще се раздават и много подаръци.

Като част от съвместната инициатива на предаването и издателство „Труд”, всички герои и гости ще получават книги – световна класика, посветени естествено на най-прекрасното чувство – любовта.

Така всеки от гостите ще може да преоткрие за себе си, безкрайната вселена от чувства и емоции, които владеят мислите ни и често предрешават действията ни.

Мими Иванова ще получи бестселъра на Лиан Хърн „Сага за клана Отори”. А героите в другите две истории ще се насладят на „Влюбени разкази” и незабравимите „1001 нощ”.

А ето и техните вълнуващи истории:

Герои в първата история са Лидия и Пламен. Двамата са семейство от 1982 година. Имат двама сина. Лидия и Пламен живеят щастливо и хармонично. И така до февруари 2005- та година, когато съпругът Пламен е прострелян.

Стресът и ужасът от преживяното поддържат Лидия в постоянно напрежение. И така само няколко месеца по-късно – през май 2005-та година, тя открива на гърдата си бучка. Ще разберем как двамата са успели да преодолеят тези ужасяващи случки и да продължат напред.

Във втората история ще се запознаем с Искра и Данчо. Искра е на 21, а Данчо на 24 години. Животът подлага Данчо на големи изпитания от малък. Бащата му умира от инсулт и едва 14-годишен, нашият герой започва да изкарва прехраната си сам.

Притиснат от безпаричие и проблеми, Данчо поема по наклонената плоскост на лесните пари. Така днес, на своята крехка възраст от 24 години, Данчо има общо шест години и половина, прекарани в затвора по различни дела за кражби.

Двамата се запознават преди две години в едно кафе, където Данчо работи като барман. Два месеца след първата си среща, двамата заживяват заедно. И само два месеца след това, Данчо влиза в затвора в Кремиковци…

 
По темата: ,