Прочутата шоколадова торта на Олсън – рецепта от Фиеста ТВ

Акцент от програмата на Фиеста ТВ за седмицата от 5 до 11 май

В първия ден на работната седмица, настроението обикновено не е особено високо. Но все повече експерти ни убеждават в едно: ако искаме положителни промени, трябва да мислим положително. А как да го постигнем? Чрез усилени упражнения и тренировки, съчетани с балансиран режим на хранене, които ще дадат резултат след няколко седмици.

Има и един по-кратък път и той се нарича шоколадова торта. Всичко зависи от нагласата и търпението ви. Понякога животът е твърде кратък, за да чакаме обещаната награда, искаме веднага. Тогава просто надникваме в кухнята на Анна Олсън. Тя знае няколко вълшебни думи за повдигане на духа: какао, захар и масло. А комбинацията от тях ражда истинска магия. Шоколадовата торта на Олсън е направила авторката си известна, а познавачите й – блажени. Толкова е вкусна и съблазнителна, че от веригата „Старбъкс” са помолили Анна да създаде една и за тях.

И така, ако изберете краткия път към щастието – за вас са „Целувките на Анна“ всеки делничен ден от 10.00, 16.00 и 20.30 ч. по Фиеста ТВ.

Ако се отдадете на обиколния маршрут, свързан с усилия и трениране, опитайте „Аеробика на Карибите“, спешен курс по топене на мазнини и зареждане с енергия от 6.30, 8.00 и 14.00 ч. всеки ден.

 
По темата: ,