Протестите водят до скандал във ВИР Брадър – видео

Лил от Стъклената Къща гостува на VIP Brother 2013

В петък вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Съквартирантите влизат в идеологически конфликт ден преди големия финал

Миналата вечер Къщата на VIP Brother 2013 се сдоби с нов Съквартирант. Победителят от Стъклената Къща Лили Иванова – Лил посети изненадващо финалистите, прекрачвайки прага малко преди вечеря. Лил беше посрещната изключително емоционално от Златка Димитрoва, с която се запозна на Мисия в Стъклената Къща. Лил не пропусна да изрази радостта си, че е гост във VIP Brother 2013 и успя веднага да изненада търсещите новини звезди с общи познати.

Ден преди големия финал на VIP Brother 2013, между Съквартирантите за пръв път възникна конфликт, който не е продиктуван от събитията и взаимоотношенията в Къщата. В резултат от представените шокиращите кадри на сблъсъци между протестиращи студенти и полицията, Съквартирантите потърсиха сметка на топмодела Мариян Кюрпанов за избора му да опита късмета си в чужбина, подобно на много други българи. Как приключи диалогът за борбата в родината и възможността да живееш извън нея? Вижте във видеото.

Зрителите проследиха и последната забавна Мисия на звездните финалисти. Съквартирантите разполагаха с 15 минути, за да се справят с даденото предизвикателство. Те търсиха пакети тоалетна хартия умело закътани из различни места в къщата. В замяна фирмата – производител извършва благотворително дарение.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: