Психически тормоз над Златките в Биг Брадър – видео

Джийсън Брад Луис (Людмил от X Factor) заби нож в снимката на силния MMA боец

Смелите действия на Джийсън (звезда от X Factor) в Big Brother All Stars продължават.

Този път той посегна на нещо твърде лично за Златка Райкова. Певецът открадна снимката на нейната половинка – ММА боеца Георги. Отмъкването се случва според плана на Джийсън и Пенка, които се надяват чрез кражба на вещи да принудят двете Златки да напуснат сами Къщата.

Досега Джийсън крадеше гримовете на Райкова, но сега посегна на нещо по-лично, което разплака Русата Златка. Тя тотално се натъжи и започна да плаче, виждайки че снимката на Жоро липсва.

Джийсън обаче не спря дотук. Той реши да опозори въпросната снимка, на която Георги и Златка са заедно. Той заби нож във фотографията и я остави директно върху леглото на Златка, за да хубавицата я види. Други съквартиранти обаче първи се домогнаха до снимката и махнаха ножа от нея, преди Злати да види жестокото деяние.

През нощта на въпросното действие с ножа, Джийсън написа на вратата на банята “Златка Р., гаджето ти те напусна”. Красавицата не го видя, тъй като Маги Желязкова веднага го изтри. Въпреки това певецът, като типичен интригант, съобщи новината на Русата Златка.

Въпреки благотворителната си мисия, този сезон ще бъде кошмарен и за Златка Димитрова

Златка Димитрова влезе в двата сезона на Вип Брадър и Биг Брадър Ол Старс с единствена цел да събере пари, за да помогне на болно момче. Въпреки благотворителната си дейност обаче, красавицата живее в кошмар след тазгодишните си съквартиранти.

След номинациите миналата сряда, в които болшинството от хората в Къщата я нарочиха за изгонване, Димитрова не разбра нищо. Тя беше спасена от главата на Къщата Финдо, а Биг Брадър не разкри какво точно се е случило. До петък, когато Злати успешно се яви на “поправителен” по география и се справи блестящо, разпознавайки столиците на европейските държави.

Това се случва малко повече от година след предаването, в което Златка се зачуди дали Франция или Германия са столица на Европейския съюз, Белгия пък е столицата на Сърбия, а на Великобритания – Англия.

В новото издание на риалити формата Златка се коригира като уточни, че Великобритания и Англия са едно и също, а столицата е Лондон. Малко объркване настана с главния град на Италия. Според Димитрова това е Милано. Минута по-късно обаче тя се досети, че е Рим.

„Браво, Злати, ти позна всички 11 столици“, похвали я гласът в изповедалнята. Плейметката така се трогна, че дори започна да рони сълзи и да повтаря, че човек се учи докато е жив.

За награда обаче, Биг Брадър реши да я срине психически. Той пусна телевизор в изповедалнята и накара Злати да види и чуе лично всички гадории, които съквартирантите наговориха за нея в нощта на номинациите.

Черната Златка остана като втрещена, след което обаче избяга от изповедалнята, обляна в сълзи. Тя направо се задушаваше от плач и едва говорейки, успя да сподели мъката си на своята адашка Златка Райкова.

За Димитрова престоят й в Къщата е приключил. Тя е категорична, че няма да успее да съжителства с хора, които я ненавиждат и се надява скоро да си тръгне.

По инфо на kliuki.bg

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: