Психоложката Алгафари реди карти Таро – „Търси се“ логиката!


Мадлен Алгафари се среща с Хорхе Букай в „Търси се” тази неделя от 11:00 часа по bTV

Психоложката Мадлен Алгафари ще бъде специален гост в шоуто „Търси се” тази неделя – 16 октомври, от 11:00 часа по bTV. Какви са вълненията на човека, който се грижи за емоциите на другите, зрителите ще разберат от срещите на Мадлен с най-близките й хора.

Първата и най-голяма изненада за психоложката ще бъде срещата с писателя Хорхе Букай. Пред  Меги и Нели звездата на аржентинската съвременна литература разказва за първата си среща с Мадлен и впечатленията си от нея. „Когато започнах да чета книгите му аз знаех коя ще е следващата дума, коя ще е следващата мисъл, като че ли аз я бях писала. Тогава си казах, че на всяка цена трябва да се запозная с този човек.”, коментира  невероятното си приятелство с писателя Мадлен Алгафари. Като предизвикателство от Хорхе Букай тя ще получи един единствен въпрос: „Кое е нещото, което винаги си искала да направиш, но все още не си?”, а какъв ще бъде отговорът й, зрителите на bTV ще разберат в неделя от 11:00 часа в „Търси се”.

Екипът на предаването е подготвил среща и с любовта на живота й – нейният съпруг – режисьорът Нидал Алгафари (на снимката). Той ще признае защо докато е снимал филми между тях е съществувала ревност и  ще провокира Мадлен да гледа на карти Таро. Как се ражда страстта й към картите и какво бъдеще ще предскаже на шоуто ще стане ясно в неделя, 16 октомври.

В студиото на  „Търси се” психоложката ще се срещне с двете си деца – Александра и Николай, които ще разкажат каква е тя като майка.

Меги и Нели ще гостуват на родилите на Мадлен във Враца и в селото на баба й, където е израснала и отгледана с много обич. Откровено и много емоционално Мадлен Алгафари ще разкаже най-скъпите спомени от детските си години – само в „Търси се”, в неделя от 11:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: