Психопат преследва Нелина от Дийп Зоун/онлайн видео

Вокалистката на Deep Zone Нелина Георгиева е жертва на системен и брутален интернет тормоз. Нелина става известна след участието си в българския вариант на „X Factor“ през 2013 година.

Ето какво написа тя във фейсбук:

Всичко започна преди 4 години!

През 2013 година бях на 16 и участвах в X Factor, когато ПЕТЪР ВЕЛКОВ, ( с псевдоним по социалните мрежи ЕМИЛ МАРКОВ ) започна да ми пише под снимките. Първо започна с обиди, след това с ‘любовни обяснения’ ( припомням бях на 16г, а той е бил на 43г. ) , а след това започна и непрестанната агресия към мен! Как сънувал надгробната ми плоча с 3те ми имена и това, че съм починала на 19 години!

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили!

Опитва се по всякакъв начин да ме злепостави, като казва, че ме познава най-добре от всекиго, а аз НИКОГА НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛА НА ЖИВО!

Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен!

Освен името ‘Емил Марков’, той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! ( В коментарите ще прикача снимка, на която доста добре се вижда, как се е издънил при смяната на профил! )

И не на последно място, думите му към мен са – Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!

През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията!

След което той беше призован да се яви в София на разпит!

Няколко часа по-късно, той се е разписал, как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели!

Единственото, което исках и искаМ от него е да ме остави намира ЗАВИНАГИ!

За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши ( и продължава) , че :

– не ме чака нищо добро!
– ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!
– че ме чака затвор от 1 до 6 години!

Имам огромна нужда от помощта на всички ви!

Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5 годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!!

Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!!!!

Благодаря на всички, които ме познават, които застават плътно до мен и ме подкрепят по всички начини, независимо какво се случва! Наистина имам нужда от подкрепата ви!!!!!!

Ето какво отвръща самият Емил Марков във Фейсбук:

“Нелси“, забелязваш ли, че крайните реакции са все от други кухи, вулгарни, селски патки около твоята възраст, които също са гледали много филми и ги е страх да не ги изнасилят, както и от селски юнаци, колкото теб или малко по-големи ? Обаче се радвам, че много хора (по-интелигентните) усетиха тарикатския PR на една посредствена, западаща певица от западаща група, които се сгромолясаха през последната година и сега търси сметка от най-критичния. От някои получавам и твърда подкрепа, не просто за мен, а и СРЕЩУ ТЕБ ! Явно не трябва да подценявам хората чак толкова – усетили са лисичите ти номерца и са забелязали, колко ти е весело на разговора с репортера. А аз самият долових много гнилоч в теб, още преди 4 години, но все се надявах на някакъв човешки прогрес. . За съжаление, общо взето, ти си остана само при огледалото, грима, кантара, фитнеса, дрешките и селфитата…

Репортаж на Господари на ефира:

В понеделник ще има продължение, което може да откриете тук.

По инфо на вестник 24 часа