„Пускам те“ на Кондьо още няма клип… но вече е хит (ЧУЙ ГО!)

Кондьо пуска „Пускам те”

Феновете определиха парчето като хит, а гръцкият автор е очарован

Най-после дългоочакваната песен на Кондьо „Пускам те” вече е факт и феновете могат да й се насладят засега само от радиоефира и разбира се, в интернет. Съвсем скоро ще бъде заснет и клип към танцувалното парче.

Само за няколко дни парчето „Пускам те” стана изключително популярно в интернет пространството, където феновете изразиха своето мнение за него. Почитателите на огнените ритми категорично определиха песента като потенциален хит и изказаха десетки поздравления към Кондьо.

Похвала за добре свършената работа звездата DIAPASON RECORDS получи и от гръцкия си колега Христос Галанос, който освен певец, е и автор на музиката на песента. Музикантът от южната ни съседка се свързал с офиса на DIAPASON RECORDS, за да изрази лично възхищението си от парчето на гласовития сливналия. Малко след това Галанос дори добави парчето „Пускам те” в своя профил във facebook, пожелавайки много успехи на Кондьо.

„Не говоря български, но приятели ми преведоха какво се пее в текста и мога откровено да кажа, че много ми допада. Аранжиментът също е доста добър. Музиката…е, нея няма да я коментирам, защото би било нескромно. 🙂 Един различен, но същевременно прекрасен прочит на моята песен.”, не пести похвали Христос Галанос.

„Всеки артист се радва, когато песните му се популяризират и извън границата на родината му. А когато всички детайли в музикално отношение са изпипани, както при Кондьо, това носи двойно по-голямо удовлетворение.”, категоричен е още гъркът.

„Пускам те”

музика: Христос Галанос, текст: Диян Георгиев, аранжимент: Даниел Ганев

Чуй песента тук: