Пускат нов канал Daring!TV – не те интересува, ако си под 18!

Sapphire Media стартира канал Daring!TV съвместно с Beate Uhse AG

Sapphire Media International BV анонсира, че влиза в лицензионно споразумение и договор за крос промоции с филиал на Beate Uhse AG с цел стартиране на канал Daring!TV в Европа през септември 2010 г.

Daring! е търговска марка на една от най-успешните филмови компании за съдържание за възрастни на Beate Uhse, а Daring!TV ще замени канала за възрастни ХХХ Xtreme на Sapphire Media, който в момента се разпространява по сателит и по кабел в Европа и Русия.

Новият канал ще наложи по-висок стандарт за европейските доставчици,  предлагащи канали със забавление за възрастни, като комбинира висококачествено съдържание, предоставено от филмовите студиа Daring! и от други водещи производители на програми за възрастни, с уникална маркетингова програма.

Партньорите на Sapphire Media, разпространяващи ХХХ Хtreme, ще получат новия канал Daring!TV още със старта му и ще се възползват от свеж и развиващ се бранд, комбиниран с мащабна, продължителна и умело таргетирана рекламна кампания чрез водещите на европейския пазар бизнес дейности на Beate Uhse в продажбите на дребно и електронната търговия.

Според Стефани Мърдок-Мейър, директор маркетинг и продажби в Sapphire Media, „Това е вълнуващо ново начинание както за съществуващите и потенциални партньори, така и за зрителите. Маркетинговото влияние на Beat Uhse в Европа е изключително силно и компанията е в уникалната позиция да популяризира канал Daring!TV сред потребителите. Като резултат от това зрителите ще могат да се наслаждават на високото качество и наситеността на програмното съдържание. Телевизионните канали на Hustler, както и стартът на  Daring!TV ще утвърдят Sapphire Media като водещ разпространител на телевизионни програми за възрастни и доставчик на цифрово съдържание в Европа.”

Ървин де Фрийс, директор лицензиране в Beate Uhse, коментира, че Daring!TV ще наложи нов стандарт сред европейските доставчици на съдържание за възрастни.

„Семейството от търговски марки на Beate Uhse за продажби и онлайн търговия е лидер на европейския пазар. Ние изпълняваме повече от 10 000 поръчки на ден и изпращаме над 25 милиона каталога годишно. Нашите уебсайтове за електронна търговия регистрират над 50 милиона посещения годишно. По този начин достигаме до огромен брой потенциални клиенти на телевизионни програми за възрастни, в което сме ненадминати. Ние вярваме, че в днешната висококонкурентна среда европейските кабелни и сателитни оператори очакват много повече от осигуряване на съдържание от доставчиците на тв канали за възрастни. Предлагайки Daring!TV тези оператори ще се възползват не само от силен бранд и водеща филмова библиотека, но и от изключителното ниво на директния маркетинг в тези територии”, сподели още той.

„Sapphire Media е най-подготвената медийна организация в Европа, която е в готовност да разпространява този канал, а Beate Uhse е в най-изгодната позиция да привлича абонати. Стартът на Daring!TV ще затвърди още повече позициите на Beate Uhse в ключовите територии, в които оперира, и ще увеличи приходите от разрастващата се библиотека.”