Пускат „Под прикритие 4“ на 19 януари по БНТ – видео

 „Под прикритие” – сезон 4 се завръща в ефира на БНТ на 19 януари

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов са изненадите в новия сезон на хитовия сериал на БНТ

Дългоочакваният старт на четвъртия сезон на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” вече е ясен. На 19 януари в ефира на националната телевизия стартира излъчването на новия, четвърти сезон на култовата криминална поредица, която се завръща с чисто нова визия.

Една от изненадите в новия сезон на „Под прикритие” са и две много силни попълнения в актьорския състав, които със сигурност ще заплетат интригата в сюжета.

Защото към компанията на Куката, Иво, Джаро, Мартин и Попов в кримката се присъединяват популярните млади актьори Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова в ролята на Ния Туджарова, които са неузнаваеми в превъплъщението си и мнозина ще бъдат провокирани от новия им външен вид.

Чия страна ще заемат те и дали те ще превърнат в новите любимци на публиката – ще разберем съвсем скоро.

Първите три сезона на „Под прикритие” записаха невероятен успех не само сред българската, но и сред международната публика. Последното признание, което сериалът получи, бе абсолютният триумф на наградите „Jameson Златна Бленда”, когато грабна 7 статуетки. Сред тях бе и тази в най-престижната категория „Най-добър сериал на годината“, където бе отличен единодушно от публиката, журито, журналисти, блогъри и киномани.

Видео анонс за новия сезон: