Радина Кърджилова и Деян Донков – сеир и скандали в Къртицата!

Л

юбовта на една от най-красивите двойки в Базата на Къртицата по ТВ7Радина Кърджилова и Деян Донков, е изцяло засенчена от ревността им един към друг.

Двамата със сигурност са най-емоционалните Заселници в Базата. След любовните трепети от срещата им, техните взаимоотношения претърпяха обрат. Любовта им е поставена на изпитание заради ревност и скандали.

Първите бурни страсти помежду им предизвика Деян, който не одобри факта, че любимата му се впусна в страстни танци с Марина. „Имам нужда от внимание, искаше ми се аз да съм на мястото на Марина и да потанцувам с теб. Усетих липсата ти“.  Радина пък определи Марина като „същество“, което просто я кара да се усмихва.

Радина Кърджилова в интимна близост със „съществото“ Марина:

Малко по-късно споменаването на бившата приятелка на Деян предизвика океан от сълзи и обвинения от страна на Радина. Двамата заспаха скарани едва на четвъртия ден, откакто са заедно в Базата. На сутринта обаче напрежението не бе отминало. В края на краищата Радина се промъкна до леглото на оттеглилия се от спорове  Деян и се опита да потуши търканията.

Сутринта след сватбения ден на Емануела и Никола също не беше никак лесна. Младоженците трудно отвориха очи, но веднага след като станаха, Емануела побърза да разпредели задължениятя в семейството. Хрисимият младоженец и батериите на микрофоните смени, и кафето направи.

Струва си да (не) видите Емануела без грим, сутрин, в Къртицата!

В последния епизод в сряда вечер Заселниците се състезаваха в изпитанието „Колелото на Къртицата“.

В елипсовидна метална клетка влизат седем участника, а един остава отвън за да им помага. Входът на клетката се заключва с 6 катинара. Заключените играчи трябва да преминат през трасе, като въртят клетката с ръце и крака. На определени места по терена са  поставени  ключовете, които трябва последователно да вземат. Играчът, който остава извън клетката, помага да върне клетката в трасето, ако се наложи да се направи рязък завой, или пък да помага при преодоляване на наклон. Всеки отбор има право да поиска помощ от човека навън само три пъти.

Изпитанието щеше да бъде успешно, ако отборът бе успял да стигне до края на трасето, катинарите бяха  отключени и  последният човек от клетката бе излязъл. Времето, за което трябва да преодолеят изпитанието е 19 минути, а бюджетът – 5000 лева.

Заселниците, поставени на това изпитание непосредствено след сватбата на Емануела, не се справиха и подариха тези 5 хилки на Къртицата.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,