Радио 1 рок посреща рокери и раздава мотор в Банкя!

Един Рок Уикенд с Радио 1 Рок

Бързи мотори и здрав рок – 13, 14 и 15 май в Банкя

Бързата скорост и моторите срещат високото напрежение и AC/DC в един уикенд под знамената на Радио 1 Рок.

На 13, 14 и 15 май на Хиподрума в Банкя подгрейте качествено за концерта на рок титаните AC/DC.

Станете част от 1 Мото Рок Уикенд с Радио 1 Рок. Вечерта на 13 май всички пристигнали в Хиподрума рокаджии, ще имат шанса да участват в специална томбола за пет покани, с които ще гледат AC/DC front of stage. А най-големият късметлия ще си тръгне от събора на две колела и с невероятна награда:

Чопър с автографите на музикантите от AC/DC!

Първите 200 пристигнали мотоциклета ще получат специални пропуски за VIP мото паркинга пред Националния Стадион “Васил Левски” по време на концерта на AC/DC на 14 май. Всички желаещи могат да се присъединят към мото рок шествието, което ще потегли от Хиподрума до стадиона в деня на шоуто, а след концерта – да продължат с качествен рок с Радио 1 Рок в Банкя.

На 15 май на хиподрума в Банкя ще се състои и най-голямата надпревара за атрактивно каране с мотори. Всички желаещи са добре дошли, а награденият фонд е на стойност 8000 лв. За доброто настроение на финала на рок уикенда ще има и музикална сцена, на която ще забие Ани Лозанова с бандата си. Веднага след това  ще се изтегли и голямата награда – мотора, лично разписан от рок титаните AC/DC.

Не пропускайте уникален Рок уикенд с 1 Рок радиоРадио 1 Рок!

Виж страницата на Радио 1 рок в Slusham.com – слушай, търси парчета или гласувай за медията!