Радио „Атлантик“ откри уеб портал за жените – раздава награди!

В първия месец на 2010 г. радиото с нежната музика, която те кара да се чувстваш добре, стъпи активно и в онлайн пространството

Радио Атлантик представи официално новия си, ориентиран основно към дамската аудитория, уеб портал на адрес RadioAtlantic.net.

Страницата комбинира информация за всичко, което се случва в и около Радио Атлантик с най-актуалното от света на музиката, шоубизнеса, киното, телевизията, обществения и политическия живот на страната.

Какви са последните здравни открития, защо мъжете и жените харесват или не харесват едни и същи неща, какво можем да си сготвим набързо и с възможно най-малко продукти – отговорите на всички тези въпроси могат да бъдат намерени на www.RadioAtlantic.net.

Почитателите на Радио Атлантик получават вече не само в ефир, а и в интернет пространството, своевременна информация за пътната обстановка, прогнозата за времето, предстоящи концерти и други любопитни събития.

Още с появата си в Мрежата уеб порталът RadioAtlantic.net предоставя и първата възможност на читателите си да спечелят награди в онлайн конкурса „Любима зимна рецепта“.