Радио Energy раздава покана за NRJ MUSIC AWARDS 2010

Ти, Радио Energy и Лора Караджова на Nrj Music Awards 2010!

Слушай Радио Energy и спечели билет за церемонията в Кан!

За пореден път радио ENERGY дава на слушателите си възможност да спечелят екзотично пътуване, съчетано с неповторимо преживяване. И тази година един верен фен на радиото, което пуска хитовете на 90те години, ще присъства на грандиозната церемония на NRJ Music Awards 2010 на 23 януари 2010 в Кан!

След малко повече от месец, победителят в играта на радио ENERGY ще получи уникален подарък за Нова Година – ще се озове в зала на френската Ривиера с цяла плеяда световни звезди – Robbie Williams, Shakira, Mika, Lady GaGa, David Guetta и още много. И за да бъде вечерта на победителя още по-специална, негов гид във Франция и в световния шоубизнес, ще бъде една от най-горещите български звезди – Лора Караджова, която ще го придружава през цялото пътуване.

Играта на радио ENERGY, с която можете да спечелите покана за NRJ Music Awards 2010, включваща самолетен билет и хотел, вече звучи в ефира на радиото! За да гледате Robbie Williams, The Black Eyed Peas и Mariah Carey на живо, трябва единствено да слушате любимото си радио ENERGY. От 7 декември до 3 януари в ефира му ще звучат песни на изпълнителите, номинирани за NRJ Music Awards 2010. Всеки път, когато чуете някой от тези хитове, трябва да се обадите на телефон 1353 и да заявите очевидното: „Искам да отида на NRJ Music Awards с Лора и Nescafe 3в1!“. Цената на обаждането е 60 стотинки с ДДС за трите мобилни оператора.

Ето ги и номинациите за NRJ MUSIC AWARDS 2010:

Дебют на годината

-Agnès
-Lady Gaga
-Justin Nozuka
-Milow
-Charlie Winston

Изпълнителка на годината

-Lily Allen
-Mariah Carey
-Alicia Keys
-Rihanna
-Shakira

Изпълнител на годината

-Michael Bublé
-Mika
-James Morrison
-Jason Mraz
-Robbie Williams

Група или дует на годината

-The Black Eyed Peas
-Green Day
-Jay-Z & Alicia Keys
-Tokio Hotel
-U2

Песен на годината

-Lily Allen: “Fuck You”
-The Black Eyed Peas: “I gotta feeling”
-David Guetta: “When love takes over”
-Lady Gaga: “Poker face”
-Pitbull: „I know you want me (calle ocho)“

Албум на годината

-Beyoncé : „I am…Sasha Fierce“
-The Black Eyed Peas : „The E-N-D“
-David Guetta : „One Love“
-Lady Gaga: „The Fame“
-Charlie Winston : „Hobo“

За още инфо – www.nrj.bg и снимки от пътуването до Кан на победителите от миналата година Митко и Мая: снимки от пътешествието на Митко и Мая до Кан. Те гледаха на живо NRJ MUSIC AWARDS 2009!