Радио фокус на живо от Попово – 102.6 FM

Програмата на Радио „Фокус” от 10 ноември звучи и в ефира на Попово. Това е 43-та точка на излъчване на програмата на Радиоверига „Фокус“.

На честота 102,6 MHz жителите на града и региона ще научават най-важната и най-значимата информация за събитията в своя град, страната и света. Попово е 43-та точка, от която Радио „Фокус” излъчва. „Фокус” е най-бързо развиващата се изцяло българска радиоверига от местни радиостанции, които подготвят и излъчват регионални програми. От 21-ви февруари 2011 г. Радио „Фокус” започна ежедневно излъчване на информационни емисии на английски език от Гласът на Америка (Voice of America). Новините на английски език са насочени към българските граждани, както и към всички чужди граждани и институции, пребиваващи или работещи в България. Новините се предават на живо от Вашингтон в часовете 10:30; 14:30; 18:30 и 22:30. От юни 2011 година Радио „Фокус“ започна и излъчването на своята програма в Република Молдова, град Тараклия, където българското население в региона получава за първи път възможност да приема в рамките на 24 часа, всяко денонощие, програма на български език.

Радиото е собственост на едноименната Информационна агенция „Фокус”. Радио „Фокус“ има изградени 12 собствени студия, които подготвят самостоятелни информационно-музикални програми. В тях са заложени пълнота и всеобхватност на информирането, облекчаване на достъпа до информация, максимално медийно покритие на всички важни и значими събития. Редувайки на всеки половин час от денонощието централни, международни и местни новини, спорт, информация за времето и трафика, радиостанциите от веригата „Фокус“ гарантират непрекъснат информационен поток, съчетан с любимата музика на аудиторията.

Радиоверигата „Фокус” се стреми да се наложи като водещо радио в районите, където излъчва – радио, което е приятно да се слуша по всяко време на денонощието. Нашата мисия е да се превърнем в постоянен музикален и информационен спътник на нашите слушатели и надежден и професионален партньор на рекламодателите ни. Радио веригата „Фокус” обхваща 43 радиостанции в България и чужбина, а това, което ги обединява, е постоянният стремеж към добро професионално ниво, с което да отговорим на високите изисквания на слушателите.

Очаквайте в близките два месеца старта на излъчванията на програмата на Радио „Фокус” и в градовете: Враца – 87.9 MHz; Исперих – 95.0 MHz; Белоградчик – 89.0 MHz; Балчик – 95.0 MHz;

Слушай радио фокус на живо тук – http://online.focus-radio.net:8100/