Радио Фреш: Ние сме най-слушани!

Радио Fresh! е най-слушаната младежка радиостанция в България, твърдят от медията без нито една графика като доказателство! *

Хит-радио номер едно в България – Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция в България сред хората на възраст от 18 до 36 години, показва изследването за месец март на слушателските аудитории в страната, проведено от Garb Research Bulgaria.

Радио Fresh! е предпочитаната радиостанция на младите и активни слушатели в категорията 18-36 години по рейтинг и пазарен дял. Най-новите и модерни световни и български хитове се радват на интереса на най-много слушатели в страната, като хиляди предпочитат да започват деня си и с неповторимия чар на Калина и Надя от „Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа. Атрактивните водещи на Радио Fresh! през деня – Тео и Цвети, също помагат за увеличаване на аудиторията.

Сайтът на Радио Fresh! е един от най-посещаваните радиосайтове в България, а фен страницата във фейсбук вече надхвърля 120 000 души.

Ежедневно Радио Fresh! радва своите слушатели с най-модерните хитове и с много атрактивни награди. Съвсем скоро предстои и осемнадесетият рожден ден на радиостанцията, а с него и поредната голяма изненада към слушателите. Каква ще бъде тя, хит-радиото на България обещава да обяви скоро в ефира си.

Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция за модерни хитове в България – лидер сред младите българи на възраст от 18 до 36 години (GARB, март 2013г.). Радио Fresh! излъчва само най-новите и модерни световни и български хитове, много забавни предавания, класации, както и най-горeщите клюки и интервюта от шоубизнеса.

В изпратеното от щаба на „Фреш” прес съобщение липсва графично онагледяване на резултатите, каквато практика подсилва достоверността на представеното. От радиото и не упоменават с точно колко са пред втория в класацията, както и кои станции се конкурират за вниманието в целевата ниша. *

* Ден по-късно, на 16 април получихме писмо от PR отдела на Balkan Broadcasting със следното съдържание:
„Здравейте,
Във връзка с ваша статия – http://slusham.com/radio-fresh-nafukani-ot-parvo-myasto-v-reytinga.html, в която коментирате липсата на „графично онагледяване на резултатите”, моля, използвайте приложените файлове.“

Следват предоставените от „Фреш“ графични данни (кликнете върху изображенията за по-голям размер):

 
По темата: