Радио Nova поверява ефира в ръцете на сладка хаус диджейКА!

Холандската хаус принцеса DJ Marcella с предаване по радио NOVA!

Радио NOVA – радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура пуска шоуто на най-бързоразвиващата се хаус диджейка в света – DJ Marcella!

Всеки четвъртък от 21 ч. слушателите, които са се настроили на 101.7 FM, ще могат да чуят ексклузивно за България Planet House Radio – радио шоуто на DJ Marchella. Оригиналният й стил на пускане е сложен за категоризиране – енергични, секси и иновативни – сетовете на холандската хаус принцеса владеят публиката в цяла Европа, а вече могат да се чуят и в България – само по радио NOVA.

Самата Марчела казва за музиката си, че пуска това, което харесва на нея самата, а то очевидно настройва хората да танцуват и да се забавляват. Този подход доказано работи, защото в момента DJ Marcella е една от най-прогресиращите млади звезди на хаус сцената: пуска в най-модните клубове в Европа, има успешен собствен лейбъл Planet House Trax, ремиксирала е тракове на Yousef, Seamus Haji и David Vendettа, а авторитетни имена като Danny Tenaglia, Erick Morillo, Roger Sanchez и Pete Tong я подкрепят и публично узаконяват присъствието й като дават еърплей на продукцията й.

Радио NOVA кани слушателите си на едночасова среща с холандската диджейка – всеки четвъртък, 21 ч. на 101.7 FM.

http://www.marcella-music.com/site/

http://www.marcella-music.com/site/radio/

Ела в секцията на Radio NOVA в Slusham.com – слушай на живо, пиши във форума, гласувай в анкетата!