Радио ORV представя: специални гости – Г-н 100 Кила и No Recharge

Слушай радиото в събота и неделя, защото ще бъде интересно!

Този уикенд по Радио ORV продължават изненадите. Още събота в предаването за рок и метъл музика – Dark Time, Катя и Веско ще ви представят една млада старозагорска рок група – No Recharge. Момчетата свирят предимно рок и реге музика и се справят доста добре. Ето няколко видео материала, за да се убедите в думите ми:

https://www.youtube.com/watch?v=5EwemdhktX4&feature=channel_page&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=GbgtAO6fEKI&feature=channel_page&fmt=18

Групата можете да чуете на живо в различни клубове в Стара Загора, както и по участия в по-големите фестове в страна. Слушайте Dark Time тази събота (9.01.2009г.) от 20ч. по Радио ORV, за да разберете повече подробности около младата банда.

В неделя на телефонната линия ще бъде човекът, който взриви цяла България с хитовете си „Ритъм басов“, „Във клуба“, „Свивам, свивам“, „Минало време“ и „Млади булки“ и др. – г-н 100 кила.

Съвсем скоро рапърът пусна в интернет новия си албум  – какво представлява той, защо се продава само в интернет и как можете да се сдобиете с него, ще разберете в неделя от 20:00ч. в ефира на Радио ORV и предаването ЖЕГА. Вашите въпроси към 100 кила можете да оставитена skype name: radioorv или във форума на предаването – http://orvmedia.com/forum.html?func=view&id=27&catid=28

Слушайте Радио ORV от официалната интернет страница на ORV MEDIAwww.orvmedia.com .

 
По темата: