Радио предаване за българска история – слушай онлайн!

Ново и единствено по рода си предаване в ефира на OFFRoad Radio – “Българска история”

На 9 октомври, петък, от 16.00 часа слушателите на OFFRoad Radio ще станат свидетели на първото историческо радио предаване. Екипът на “Българска история”, OFFRoad Radio и OFFNews ще създадат предаване за българската история такава, каквато е – интересна и необятна.

”Българска история” е проект, който стартира с една обикновена facebook страница и стигна до ефира на OFFRoad Radio. В момента харесванията на страницата във социалната мрежа надвишават 23 000. Това не е случайно – фактите и историите свързани с българската история пряко засягат нас като общество и народ.

В първото предаване в петък главната тема ще бъде личността на Васил Делов и това какво е направил по време на войните за обединение, както и скандалът в Кърджали. Ще се проведе дискусия със слушателите, като ще можете да се свържете на живо с водещите Марио Мишев и Иван Кънчев на живо в ефира на OFFRoad Radio чрез фейсбук, форума на OFFRoad Bulgaria, skype и телефона на радиото.

В рубриката “История по ноти” екипът ще върне слушателите назад в историята чрез български музикални произведения.

Последните минути на предаването ще бъдат за интересните факти от българската история – тези, които не можете да чуете в часовете по история.

Слушайте OFFRoad radio на адрес http://www.offroadradio-bulgaria.com:8000/high.m3u.

По информация на OFFNews.bg

 
По темата: