Радио рейтинг + графики – N-JOY и Z-Rock лидери

Радио N-JOY е най-слушаното радио в България сред младата и активна градска аудитория

Рок радиото на България – Z-Rock e сред фаворитите на София и цялата страна, твърдят от щаба на двете медии

Радио N-JOY е най-слушаното радио в България сред младата градска слушателска аудитория, както и избор на най-разнообразни активни слушателски групи. Това сочат данни от най-актуалното изследване за месец август на слушателските аудитории в страната, проведено от Garb Audience Research Bulgaria.

N-JOY е на първо място сред градската аудитория, в групата на слушателите между 15 и 25 години, фаворит на слушателите между 25 и 45 години, 18 и 34 години, както и с първи позиции в широката категория на слушатели на възраст между 15 и 54 години в градовете. Програмата на N-JOY радва слушателите от над 48 български града. Радиото е инициатор на най-мащабните промоции в радиоефира. Тази пролет N-JOY стартира инициативата „Коя е звездата на радио N-JOY?”, която обедини в едно предизвикателство към слушателите много от най-обичаните български звезди.

Слушателите в столицата и страната показаха, че са фенове на истинската рок музика, като рок радиото на България – Z-Rock се подрежда на челна позиция в класацията на най-предпочитаните радиа в столицата и топ 5 на фаворитите в цялата страна сред слушателите на възраст между 25 и 45 г. в градовете Z-Rock остава без аналог в радиоефира с лидерски позиции в групата на слушатели между 15 и 69 години в столицата, както и за аудиториите 25 и 54 години в градовете. На 11 октомври радиото ще отбележи 9-ия си рожден ден с концерт на легендарния китарист Джо Сатриани в България.

 
По темата: