Радио Веселина раздава златни пендари и шикозни прибори

Радио Веселина раздава уникални коледни подаръци

Златни пендари и празнична коледна трапеза в ефира на радио Веселина

Седмици преди Коледа радио Веселина стартира своята специална игра – „Вълшебната дума“, с която празничният дух завладя ефира на медията и сърцата на слушателите. Само една вълшебна дума може да донесе на всеки, който слуша радиото с най-добрия микс от песни, много приятни и неочаквани изненади.

Сред тях са златни пендари – лимитирана серия, специално изработени от майстор златар за коледната кампания на радио Веселина. Уникалните пендари ще се раздават всеки петък до края на играта.

Точно в 15:00 часа, всеки делничен ден, може да чуете „Вълшебната дума“ и ако вече имате  регистрирация сте само на една крачка от голямата награда, която ще се изтегли на 20 декември – празнична трапеза за един от най-хубавите семейни празници.

Участвайте като се регистрирате на ефирния телефон 02/ 809 10 10 до 14 часа всеки ден!

Точно в 3 следобед ще чуете „Вълшебната дума“! Ако от радиото ви позвънят и я кажете, ще получите възможност да измислите вълшебната дума за следващия ден и може да спечелите подарък!

Условието на играта е да се слуша програмата на радио „Веселина“ всеки ден от 18.11 до 20.12, да се чуе Вълшебната дума точно в 15:00 часа. В играта участват всички регистрирани участници за съответния ден. При позвъняване на участник регистриран в играта, той трябва да назове „Вълшебната дума“. Правилен отговор му гарантира място в жребия за седмичната награда /златен пендар с логото на радио Веселина/, както и голямата награда артикули за Коледната трапеза;

Награди

– 1 седмично – златен пендар – 5 бр

– 1 голяма награда – прибори и украса за Коледната трапеза

 Голямата награда включва:

сервиз за хранене от 19 части Luminarc Everyday

чаши за вино Luminarc Domino – 4 бр.

чаши за вода Luminarc Drip Black – 4 бр.

прибори за хранене Luigi Ferrero 24 части, черен

гарафа Rona Inspiration за вино, 1200 ml

кутия за вино Luigi Ferrero, 4 части, черен

подложки за хранене, текстил, червени

свещник Montana за чаена свещ, червен

Весели празници с радио Веселина- най-добрият микс от песни!

Пълни условия на играта – http://www.radioveselina.bg/novini/valshebnata-duma