Радио Видин става на 1 година – слушай празника и ела на концерт!

Радио Видин навършва една година – очаквайте много специални изненади

Най-младата регионална радиостанция на Българското национално радио отбелязва празника на 1 март 2010 година

Седмата регионална програма на Българското национално радио и втората, стартирала през последните две години и половина започна с 6-часова програма на 1 март 2009 година.

Днес Радио Видин има 12-часова програма с три информационно-музикални и 12 авторски предавания, с две музикални зони, а нови пет предавания са в процес на подготовка.

Радио Видин може да се слуша и онлайн, а връзката със слушателите не само от Северозападна България, но и от други краища на страната освен телефонна e и по скайп. Този вариант за връзка използват и приятели на  най-младата регионална радиостанция на БНР от други страни по света.

В деня на празника в ефира на Радио Видин от дунавския град ще звучат съвместните предавания с националните програми на БНР: „Добър ден” с програма „Христо Ботев” – от 9.00 до 11.00 часа и „По нашенски” с програма „Хоризонт” – от 14.00 до 18.00 часа.

От 15.00 часа в Конферентния център на Областна

администрация във Видин ще започне дискусия „Българското национално радио и националната памет – Радио Видин и паметта на Северозапада”.

Денят ще завърши с тържествен концерт „1 година Радио Видин”.

 
По темата: ,