Радио Витоша бие останалите хит радиа в София!

Радио Витоша е най-слушаната хит-радиостанция в София

Радио Витоша е най-слушаното хит радио от софиянци, свидетелстват резултатите от проучване на TNS/TV Plan, проведено през м. февруари 2010

Витоша е най-слушаната радиостанция за съвременни хитове в София.  Радиото, което излъчва най-добрата музика сега е безспорен лидер в столицата, според резултатите от изследване на аудиторията, публикувани от TNS/TV Plan в началото на месец март.

Витоша излъчва най-доброто от новата музика, най-харесваните песни от последното десетилетие и утвърдени класики от 90-те.

Радиостанцията е с най-добър музикален баланс сред конкурентите си в челната петица, които  залагат или предимно на стара, или преобладващо на нова музика.

В стилово  отношение радиостанцията покрива всички музикални вкусове – от поп през денс  и ар-енд-би до рок музика. Универсалното звучене на радиостанцията я  превръща в българския аналог на големите европейски и американски  хит-радиостанции.

В София Витоша има най-много почитатели в общата радио аудитория за седмица  и е най-продължително слушаното хит-радио.

Витоша запазва безапелационно първото място и в прайм тайма сутрин между 6 и  10 часа. Сутрешното шоу „Тройка на Разсъмване“ и най-добрата музика, която  звучи в часовете на предаването са номер 1 в общата радио аудитория на възраст от 15 до 54 години.

Слушай Радио Витоша тук: http://dir.slusham.com/link.php?id=42