Радиошоуто на Roger Sanchez празнува юбилей по Радио Нова!

Release Yourself по Радио NOVA става на 10 години

Roger Sanchez празнува годишнина по Радио NOVA

Предаването на Roger Sanchez Release Yourself тази седмица навършва 10 години! Талантливият диджей е подготвил специално издание по повода и то ще се излъчи единствено по Радио NOVA – този петък, на 20.05 от 18:00, с повторение на 21.05 – събота от 17:00.

Специалното предаване включва микс от най-известните и големи летни хитове и тракове за тази година и уникален лайв сет от световноизвестния клуб Ministry Of Sound.

Roger Sanchez e един от най-известните световни DJ-и и е много популярен и сред българската публика, която може да го слуша на честотата на радио NOVA. Ремиксирал е звезди като Michael Jackson, Diana Ross, Simply Red, Depeche Mode, Kylie Minogue и The Police. Издава номер едно хит – “Another Chance” през 2001, а през 2002 създава музикалната си къща “Stealth Records”. През 2004 година печели награда “Грами” за ремикса си на “Hella Good” на No Doubt.

Десетгодишното предаване на Roger Sanchez Release Yourself, което в България се излъчва от 2004 г. единствено по радио NOVA, има аудитория от 1 200 000 души в повече от 20 страни. То му печели награда за най-добър podcast на International Dance Music Awards, а самият Sanchez става House DJ на годината за 2007 в Ибиса.

Виж секцията на Радио Нова в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!